Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη στην Αττική λόγω χιονιά

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη στην Αττική λόγω χιονιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Καιρός, Μαθητές, Σχολεία,

Κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία στην Αττική και την Τετάρτη (11-01-2017) λόγω της κακοκαιρίας. Ο παγετός αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα κρατήσουν τους μαθητές στο σπίτι τους για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Κανονικά θα λειτουργήσουν  τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον δήμο Αθηναίων, μετά την εξασθένιση των καιρικών φαινομένων, ωστόσο τρία συγκροτήματα δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο, λόγω ειδικών προβλημάτων.

Πρόκεται για:

– Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην οδό Σίνα 70. Το υδραυλικό και ηλεκτρικό σύστημα υπέστησαν σοβαρή ζημιά, λόγω του παγετού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας η κεντρική θέρμανση.
– Το 120ο και 38ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην οδό Κοκκερέλ 14 στην Άνω Κυψέλη, λόγω ολισθηρότητας του κατηφορικού δρόμου, των προαυλίων και των κλιμακοστασίων.
– Το 24ο Γυμνάσιο και το 24ο Λύκειο Αθηνών, στην οδό Σούκα 3 στο Πολύγωνο, για τους ίδιους λόγους επικινδυνότητας για μαθητές και καθηγητές.

Στο Χαϊδάρι θα μείνουν κλειστές μέχρι τις 10 το πρωί όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια). Οι αίθουσες διδασκαλίας θα θερμανθούν από νωρίς το πρωί, ενώ θα έχει πέσει αλάτι στους γύρω χώρους για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.

Ο δήμος Ηλιούπολης αποφάσισε να μην λειτουργήσουν τα εξής σχολεία:

– Νηπιαγωγεία: 12ο, 23ο, 8ο, 21ο, 5ο, 16ο, 3ο, 18ο, 9ο
– Δημοτικά: 8ο, 17ο. 5ο, 20ο, 3ο, 12ο
– Γυμνάσια: 2ο
– Λύκεια: 3ο

Το Ειδικό Σχολείο θα ξεκινήσει μια ώρα αργότερα. Όλες οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από την άλλη, στον Ωρωπό όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν στον Δήμο Μαραθώνος, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, της Τοπικής Κοινότητας Γραμματικού, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα, το Δημοτικό Σχολείο Ανατολής, το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης και το Λύκειο Νέας Μάκρης.

Δήμος Διονύσου

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Διονύσου (Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα) λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί.

Δήμος Αχαρνών

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν τα εξής σχολεία του Δήμου Αχαρνών: Όλα τα Σχολεία (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Γυμνάσια και Λύκεια) στην περιοχή Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης και Ολυμπιακού Χωριού. Καθώς και τα εξής σχολεία του βόρειου τομέα του Δήμου Αχαρνών:

19ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

21ο Δημοτικό Σχολείο και 24ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών (συστεγαζόμενα)

24ο Δημοτικό Σχολείο και 35ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών (συστεγαζόμενα)

28ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεταφορά αφρικανικής σκόνης: Συστάσεις της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας

Καιρός: Έρχεται… καλοκαίρι – Η πιο ζεστή μέρα με 27°C

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έως 24°C ο υδράργυρος

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr