Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά η διοίκηση του Λαϊκού Νοσοκομείου στις καταγγελίες για έλλειψη φαρμάκων

Τι απαντά η διοίκηση του Λαϊκού Νοσοκομείου στις καταγγελίες για έλλειψη φαρμάκων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Φάρμακα,

Κανένα πρόβλημα με έλλειψη φαρμάκων και υλικών δεν υπάρχει στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπως διαβεβαιώνει σε ανακοίνωση του, ο διοικητής του νοσοκομείου, απαντώντας σε σχετικές καταγγελίες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση – απάντηση του, ο Ηρακλής Χαρμανίδης αναφέρει:

“Το Γ.Ν.Α. Λαϊκό, εκτελώντας ομαλά τον προϋπολογισμό του και χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα χρηματοδότησης, έχει προμηθευτεί και διαθέτει όλα τα φάρμακα και υλικά που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του και τη φροντίδα των ασθενών.

Στο Λαϊκό νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε από τις 2/1/2017 έως και τις 8/1/2017, όπως κάθε χρόνο, η προγραμματισμένη ετήσια διαδικασία απογραφής φαρμάκων και υλικών. Κατά τη διάρκεια της απογραφής τυχόν παραγγελίες πραγματοποιούνται με δελτία αποστολής.

Η αδυναμία συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας, αποκλειστικής αντιπροσώπου συγκεκριμένων ογκολογικών φαρμάκων, να ανταποκριθεί στο αίτημα του νοσοκομείου για προμήθεια των ανωτέρω φαρμάκων με δελτία αποστολής οδήγησε στην αναβολή των ογκολογικών θεραπειών της Δευτέρας 9/1/2017 για περιορισμένο αριθμό ασθενών.

Στην εταιρεία δόθηκε η επιλογή να παραδώσει τα εν λόγω φάρμακα είτε την Πέμπτη 5/1/2017 είτε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 9/1/2017, μετά την ολοκλήρωση της απογραφής, οπότε και θα ετίθετο εκ νέου σε λειτουργία το πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

Οι αναβληθείσες θεραπείες της Δευτέρας 9/1/2017πραγματοποιήθηκαν τμηματικά κατά τις αμέσως επόμενες ημέρες, Τρίτη 10/1, Τετάρτη 11/1 και Πέμπτη12/1. Οι προγραμματισμένες θεραπείες της Τρίτης 10/1, Τετάρτης 11/1 και Πέμπτης 12/1 πραγματοποιήθηκαν κανονικά.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδωνι όλα καλά; Δημοφιλή φάρμακα εξαφανίστηκαν από τα ράφια των φαρμακείων – Ελλείψεις σε αναλγητικά και παιδικές αντιβιώσεις

LONARID-N

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα του ευρέως χρησιμοποιούμενου αναλγητικού φαρμάκου LONARID-N

Ιορδανία και Γαλλία έριξαν με αλεξίπτωτα ιατρικές προμήθειες στη νότια Λωρίδα της Γάζας

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός αποσύρθηκε από το νοσοκομείο Αλ Σίφα – Άφησε φάρμακα και τρόφιμα

Ουκρανία: Ο πόλεμος αύξησε κοντά στο 30% την κατανάλωση αντικαταθλιπτικών και ηρεμιστικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr