Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αύξηση ρεκόρ στις προκρατήσεις Ρώσων τουριστών για διακοπές στην Ελλάδα

Αύξηση ρεκόρ στις προκρατήσεις Ρώσων τουριστών για διακοπές στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρωσία, Τουρισμός, Τουρίστες,

Αύξηση ρεκόρ στις προκρατήσεις Ρώσων τουριστών για διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει η Ένωση Τουριστικών πρακτόρων της Ρωσίας (ΑΤΟΡ) στην ιστοσελίδα της, επικαλούμενη την εικόνα που παρουσιάζουν τα μεγάλα ρωσικά τουριστικά γραφεία, οι προκρατήσεις εφέτος άρχισαν νωρίτερα σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο και είναι αυξημένες κατά 4-5 φορές!

Με δεδομένη μάλιστα την εντυπωσιακή αύξηση της ζήτησης που παρατηρείται στην ρωσική τουριστική αγορά, οι ρώσοι τουριστικοί πράκτορες προειδοποιούν, τους Ρώσους που ενδιαφέρονται να κάνουν διακοπές εφέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα και την Κύπρο, πως είναι πολύ πιθανόν να μην μπορούν να βρουν εφέτος μια θέση κάτω από την ήλιο της Ελλάδας ή της Κύπρου.

Το τουριστικό γραφείο “Mouzenidis Travel”, αναφέρει ότι οι προκρατήσεις για το καλοκαίρι του 2017 σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 400%.

Μάλιστα το εν λόγω πρακτορείο δηλώνει «υπεύθυνα» στην ιστοσελίδα της ΑΤΟΡ ότι «έχουμε αυξήσει τον αριθμό των τουριστών, με βάσει τα ταξίδια που προτείνουμε για την θερινή περίοδο 2017 κατά τέσσερις φορές σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο». Αποδίδει δε την αύξηση αυτή στις πολλές σχετικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε στην ρωσική τουριστική αγορά, με θέμα την προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα, στις οποίες όμως δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην σημασία των προκρατήσεων.

Στην ουσία, το συγκεκριμένο πρακτορείο έκανε μια καμπάνια για τις προκρατήσεις στην ρωσική αγορά, εξηγώντας τα αμοιβαία οφέλη που δημιουργούν οι προκρατήσεις για τους τουρίστες, τους τουριστικά πρακτορεία, τους τουριστικούς πράκτορες, τους ξενοδόχους, τις αεροπορικές εταιρείες και γενικά για όσους εμπλέκονται στην τουριστική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΒ: Ζητούνται εργαζόμενοι στον ελληνικό τουρισμό- «Ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια των επισκεπτών;»

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr