Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ντου” του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο της Αθήνας

“Ντου” του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίπου 15 μέλη του Ρουβίκωνα και της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας εισέβαλαν στο δημαρχείο της Αθήνας στην πλατεία Κοτζιά, το πρωί της Τετάρτης.

Αφού πέταξαν φυλλάδια στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις» και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

«Εμείς από την πλευρά μας, δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας σε όλες τις καταλήψεις και θα είμαστε απέναντι σε κάθε κατασταλτική μεθόδευση ενάντια σε κατειλλημένους χώρους, είτε πρόκειται για καταλήψεις στέγης, είτε πρόκειται για πολιτικούς χώρους. Έτσι, επιλέξαμε σήμερα να εισβάλλουμε στο δημαρχείο της Αθήνας για να δηλώσουμε τόσο στο Γ. Καμίνη, όσο και σε όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους στις επιχειρήσεις καταστολής ενάντια στις καταλήψεις, ότι θα μας βρουν απέναντι τους και με τις μικρές μας δυνάμεις θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας» αναφέρουν σε ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Ο δήμος Αθηναίων έχει αποδείξει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τις υπόλοιπες ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού: Με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα, υποθέσεις πολύ σοβαρές, ώστε να αντιμετωπίζονται με απαράδεκτες ενέργειες επικοινωνιακού χαρακτήρα, όπως είναι η εισβολή σε έναν χώρο ανοιχτό σε όλους τους δημότες», σχολίασε ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr