Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δίκη Βαξεβάνη: Υπό κράτηση τέθηκε η σύζυγος Στουρνάρα

Δίκη Βαξεβάνη: Υπό κράτηση τέθηκε η σύζυγος Στουρνάρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη δίκη του Κώστα Βαξεβάνη με τη Λίνα Νικολοπούλου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όταν διαπιστώθηκε πως από την πλευρά της συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη, ηχογραφούσαν την ακροαματική διαδικασία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του documentonews.gr.

Διαπιστώθηκε πως φίλη και συνεργάτιδα της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, η οποία παρακολουθούσε την ακροαματική διαδικασία, ηχογραφούσε με το κινητό της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Γιάννης Απατσίδης επισήμανε άμεσα το γεγονός και διέκοψε τη διαδικασία καταγγέλλοντας ότι κάποιος εξ αυτών που παρακολουθούν τη δίκη, μαγνητοφωνεί.

Όπως αποκαλύφθηκε, το κινητό με το οποίο ηχογραφείτο η δίκη ήταν αυτό της Λίνας Νικολοπούλου η οποία ομολόγησε ότι επρόκειτο για το δικό της κινητό τηλέφωνο. Ο Γιάννης Απατσίδης ζήτησε άμεσα τη σύλληψη της Λίνας Νικολοπούλου αλλά και να αποσταλεί στην αρμόδια Αρχή προσωπικών δεδομένων το κινητό, ενώ ο Γιάννης Μαντζουράνης έκανε λόγο για δόλο από την πλευρά της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.

Το υλικό τελικά διεγράφη από τον ίδιο τον πρόεδρο του δικαστηρίου, γεγονός πρωτοφανές, που προκάλεσε την αντίδραση τόσο των συνηγόρων υπεράσπισης όσο και του Κώστα Βαξεβάνη, αφού προφανώς το παρανόμως ηχογραφηθέν υλικό πρέπει να διερευνηθεί. Ζητήθηκε ως εκ τούτου η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου.

Ο εισαγγελέας τόνισε ότι αν υποβληθεί μήνυση, αυτή θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα. Ο Γιάννης Απατσίδης αντέδρασε εκ νέου ζητώντας την αυτόφωρη διαδικασία για την κα Νικολοπούλου. Ο εισαγγελέας ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να διερευνηθεί το κινητό.

Από την πλευρά της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του συνηγόρου της πολιτικής αγωγής. Ειδικότερα, ο Σπύρος Μουζακίτης διερωτήθηκε αν τα κινητά μπορούν και να ηχογραφούν εκτός από το να τραβούν βίντεο.

Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του συνηγόρου υπεράσπισης, Γιάννη Μαντζουράνη ο οποίος είπε «Υποτιμάτε τη νοημοσύνης μας κύριε συνήγορε».

Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα τέθηκε υπό κράτηση ενώ το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε από το δικαστήριο.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο έχει διακόψει ώστε να εξετάσει πως ακριβώς θα χειριστεί την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Οι 5 προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία

Public Issue: Χάθηκε η εμπιστοσύνη των πολιτών σε Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πολιτικούς και Βουλή

Δημοσκόπηση-χαστούκι για κυβέρνηση Μητσοτάκη και Δικαιοσύνη: 8 στους 10 βλέπουν συγκάλυψη στα Τέμπη

Κασσελάκης: Επίθεση στη Δικαιοσύνη για στοχοποίηση του και μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τέμπη: Επίθεση του Αρείου Πάγου στα ΜΜΕ, αλλά καμία απάντηση στις καταγγελίες Καρυστιανού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr