Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προβοκάτσια; Ποιος και γιατί άλλαξε τις φωτογραφίες στο σάιτ της εταιρείας μετά το ατύχημα

Προβοκάτσια; Ποιος και γιατί άλλαξε τις φωτογραφίες στο σάιτ της εταιρείας μετά το ατύχημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάποιος πήγαινε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση μετά την απάντηση του Μάριου Αραβαντινού στο koutipandoras.gr στις καταγγελίες περί χαλκείων στη φωτογραφία των στελεχών της πλοιοκτήτριας εταιρίας του “Αγία Ζώνη ΙΙ” που ευθύνεται για τη ρύπανση στο Σαρωνικό.

Σημειώνεται ότι τις σχετικές καταγγελίες περί προσπάθειας συγκάλυψης ενός προσώπου που φέρεται να είναι φίλα προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε το σάιτ της ΝΔ (άτυπο) δεξί εξτρέμ και εν συνεχεία “σήκωσε” ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Συγκεκριμένα, από την απάντηση και το επίμαχο ρεπορτάζ προκύπτει πως η εταιρία «Αγία Ζώνη Ναυτιλιακή Εταιρεία», θυγατρική της FOS Petroleum, για κάποιον λόγο που μόνο η ίδια μπορεί και ΟΦΕΙΛΕΙ να εξηγήσει, αποφάσισε να αλλάξει μία φωτογραφία στην ιστοσελίδα της.

Όπως προκύπτει από την αποθηκευμένη σελίδα στη google την οποία και δημοσίευσε το koutipandoras μετά το ατύχημα, υπάρχει άλλη σειρά και άλλα άτομα.

Η φωτογραφία που ανέβασε το koutipandoras μετά το ναυάγιο

Η φωτογραφία που υπάρχει τώρα στην ιστοσελίδα της εταιρίας

Η φωτογραφία που είχε αποθηκεύσει η ίδια η Google για την επίμαχο ιστοσελίδα στις 8 Σεπτεμβρίου.
Σ’ αυτήν φαίνεται ξεκάθαρα η Μαρία Δρακωνάκη, η οποία για κάποιον λόγο αφαιρέθηκε από τη σελίδα.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται σε κάθε νοήμονα άνθρωπο είναι για ποιο λόγο η εταιρία άλλαξε μετά τη δημοσίευση τη φωτογραφία, αφαιρόντας ένα άτομο, εν προκειμένω την κα Δρακωνάκη.

Υπήρξε κάποια σχετική εντολή για να γίνει αυτή η αλλαγή μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων με την οικολογική ρύπανση του Σαρωνικού;

Ποιος σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε κάτι τέτοιο;

Έχει κάποια σχέση η επίμαχη εταιρία ή ο ιδιοκτήτης της με πολιτικά πρόσωπα και στελέχη της αντιπολίτευσης που έκαναν χρήση της “βολικής” αυτής αλλαγής για να στηθεί προβοκάτσια και να γίνει η οικολογική καταστροφή αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης;

Ακολουθεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Μάριου Αραβαντινού

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με όσα παρακολουθώ από το πρωί στο διαδίκτυο. Διότι προσωπικότητες όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτισώτης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή το αγνώστου πατρότητος blog dexiextrem, έχουν βαλθεί να πείσουν το ακροατήριό τους ότι ο Βαξεβάνης χάλκευσε μια φωτογραφία για να καλύψει δήθεν, στέλεχος της εταιρίας στην οποία ανήκει το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ». Ως υπεύθυνος του koutipandoras.gr, από σεβασμό στους χιλιάδες αναγνώστες μας οφείλω μιαν απάντηση.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 8:00 το πρωί αποκαλύψαμε ότι η «Αγία Ζώνη Ναυτιλιακή Εταιρεία», θυγατρική της FOS Petroleum, είναι η επιχείρηση που βρίσκεται πίσω από την ανεξέλεγκτη μόλυνση στον Σαρωνικό.

Στο δημοσίευμά μας αναφέραμε τα ονόματα των διοικούντων την εταιρία, συμπεριλάβαμε τις φωτογραφίες τους όπως τις βρήκαμε στο σάιτ της και φυσικά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης συμπεριλάβαμε λινκ μέσω του οποίου καθένας μπορούσε να επισκεφτεί τη σελίδα της εταιρίας του Κουντούρη, ώστε να τη μελετήσει.

Δύο ημέρες μετά, το blog dexiextem ανήρτησε «είδηση» με τίτλο «ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πλαστογραφία Βαξεβάνη εξηγεί γιατί ο Κουρουμπλής έδωσε παράταση στο σαπιοκάραβο».

Τη σκυτάλη της αθλιότητας πήρε πρώτος ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνοντας από τηλεοράσεως ένα πρώτο δείγμα της καλοστημένης προβοκάτσιας, συνέχισε με αναρτήσεις στο twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ σε μια ακόμη στιγμή δημοσιογραφικού μεγαλείου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανέβασε στο σάιτ του δημοσίευμα για τη «δημοσιογραφική απάτη του Κώστα Βαξεβάνη».

Τι ισχυρίζονται; Ότι έχουμε κάνει φώτοσοπ στις φωτογραφίες του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας ώστε να μην φαίνεται το πρόσωπο και το όνομα κάποιου κυρίου Μάνθου Γιουρτζόγλου.

Δήθεν δηλαδή, έχουμε αντικαταστήσει τη φωτογραφία του συγκεκριμένου με αυτήν κάποιας λογίστριας.

Το τί πραγματικά συμβαίνει δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Η εταιρία, για λόγους τους οποίους εκείνη γνωρίζει, μετά το ατύχημα και φυσικά μετά το δημοσίευμά μας, έσβησε τη φωτογραφία της λογίστριας και στη θέση της έβαλε αυτή του Γιουρτζόγλου.

Θα αναρωτιέστε ίσως αν αυτό αποδεικνύεται.

Δυστυχώς για τους Γεωργιάδηδες και τους Τριανταφυλλόπουλους, η ίδια η Google κρατάει αρχείο των ιστοσελίδων, μέσω του οποίου μπορεί να δει κανείς την εικόνα τους σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σ’ αυτό το αποθηκευμένο αρχείο, με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου, μπορεί κανείς να δει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και να διαπιστώσει την αλήθεια.

Η φωτογραφία της λογίστριας είναι κανονικά αναρτημένη στη θέση που σήμερα βρίσκεται η φωτογραφία του Γιουρτζόγλου.

Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν λοιπόν: ή εμείς καταφέραμε να χακάρουμε τη Google ώστε να σας πείσουμε πως όσα λέμε είναι αληθή, ή η Google λέει ψέματα ή όσα αναπαράγει ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι συν αυτώ είναι χυδαίες συκοφαντίες.

Επειδή τα δύο πρώτα είναι αδύνατο -όπως κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει- να συμβαίνουν, δεν μένει παρά θεωρήσουμε ότι οι «ερευνητές» πολιτικοί και δημοσιογράφοι συνειδητά πετούν λάσπη.

Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι άνθρωποι τόσο δραστήριοι στο διαδύκτιο, όπως ο Γεωργιάδης, ο Τριανταφυλλόπουλος και το dexiextrem δεν γνωρίζουν τον τρόπο να ανακαλύψουν την αλήθεια με μια αναζήτηση λίγων δευτερολέπτων ή πως δεν πρόσεξαν στο αρχικό μας δημοσίευμα ότι εκτός των άλλων, χρησιμοποιούσαμε ενεργό λινκ του ιστοτόπου της ναυτιλιακής εταιρίας ώστε όποιος θέλει να την επισκεφθεί.

Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι το μένος των Γεωργιάδη και Βαρβιτσιώτη με το koutipandoras.gr και τον Βαξεβάνη, δεν μου κάνει εντύπωση. Ούτε αυτό του Τριανταφυλλόπουλου φυσικά.

Όσα κατά καιρούς έχουμε αποκαλύψει για εκείνους, δικαιολογούν απόλυτα τη συμπεριφορά τους και την άρτια συντονισμένη προσπάθειά τους να μας αποδομήσουν (πάρτε μια μικρή γεύση ΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

Πρέπει να τους διαβεβαιώσω όμως πως η δημοσιογραφική μας ομάδα, μπορεί συχνά να συγκρούεται και να διαφωνεί, πάνω απ’ όλα όμως κάνει έρευνα την οποία δυστυχώς γι’ αυτούς δεν μπορούν να αμφισβητήσουν με άθλιες συκοφαντίες.

ΥΓ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να αισθάνεται περήφανος για την προπαγάνδα του.

Είναι άξιος συνεχιστής του Γκέμπελς γι’ αυτό προφανώς φωνάζει και τα συνθήματά του.

Να τον προσέχει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί αν συνεχίσει έτσι θα μετατρέψει τη ΝΔ από δήθεν φιλελεύθερο κόμμα σ’ αυτό που ονειρευόταν κάποτε ο πολιτικός του μέντορας, Καρατζαφέρης.

Σε πυλώνα ενός αντιαριστερού μετώπου στον οποίο θα συμμετέχει και «η Χρυσή Αυγή η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα». Ποιος ξέρει; Ίσως να βρει και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο κάπου εκεί να χασκογελά με τον νεοναζί Κασιδιάρη και να αναδεικνύει πρώτο στις έγκυρες δημοσκοπήσεις του το μόρφωμα του υπόδικου φυρερίσκου Μιχαλολιάκου.

ΥΓ2: Αντί άλλου επιλόγου, σας προτρέπω να διαβάσετε το εξαιρετικό άρθρο του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου (και ουχί Συριζαίου που θα ‘λεγε κι ο Γεωργιάδης) Νίκου Αλιβιζάτου για το δημοσιογραφικό ποιόν του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με τίτλο «Ο διασυρμός κι ο εκβιασμός δεν είναι δημοσιογραφία».

* Ο Μάριος Αραβαντινός είναι υπεύθυνος του koutipandoras.gr και ως εκ τούτου υπεύθυνος για το δημοσίευμα στο οποίο οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ και πολιτικοί ανακάλυψαν πλαστογραφία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr