Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τις γερμανικές εκλογές

Ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τις γερμανικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει στη Γερμανία και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τις γερμανικές εκλογές.

Ενόψει των εκλογών της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν για τον επόμενο καγκελάριο, το κόμμα/συνασπισμό που θα σχηματίσει κυβέρνηση, το κόμμα/συνασπισμό με τις περισσότερες έδρες, καθώς και σε “head to head” στοιχήματα μεταξύ κομμάτων για εκείνο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Μέρκελ v. Σουλτς για την καγκελαρία

Άνγκελα Μέρκελ και Μάρτιν Σουλτς είναι οι επικρατέστεροι των εκλογών, με φαβορί τη νυν καγκελάριο, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και τα προγνωστικά.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει απόδοση 1,02 για νίκη της κας Μέρκελ και ακολουθεί ο κ. Σουλτς, με απόδοση 8,50. Οι υπόλοιποι θεωρούνται αουτσάιντερ με αποδόσεις 100,00 και 200,00.

Αντιστοίχως, οι Χριστιανοδημοκράτες του CDU/CSU, των οποίων ηγείται η κα Μέρκελ, δίνουν απόδοση 1,01 και είναι φαβορί για το κόμμα/συνασπισμό που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες έδρες. Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα SPD του κ. Σουλτς έρχεται δεύτερο με απόδοση 10,00.

Τα σενάρια κυβερνητικού συνασπισμού

Το CDU/CSU φαίνεται ότι θα αποτελέσει τον πυρήνα του κυβερνητικού συνασπισμού που αναμένεται να σχηματιστεί στη Γερμανία. Τα τρία πιθανότερα κυβερνητικά σχήματα, σύμφωνα με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, περιλαμβάνουν τους Χριστιανοδημοκράτες.

Φαβορί θεωρείται ο «μεγάλος συνασπισμός» μεταξύ CDU/CSU και SPD, με την απόδοση στο 2,05. Δεύτερο φαβορί θεωρείται ο συνασπισμός CDU/CSU με FDP (Φιλελεύθεροι) και Πράσινους, με απόδοση 2,40. Τρίτος επικρατέστερος συνασπισμός θεωρείται αυτός μεταξύ CDU/CSU και FDP, με απόδοση 3,20.

Τις αποδόσεις και τους κωδικούς για τα ειδικά στοιχήματα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τις γερμανικές εκλογές θα βρείτε στη διεύθυνση:
http://praktoreio.pamestoixima.gr/el/retail-special

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr