Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεσημασμένος κακοποιός ο άνδρας που πήδηξε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos

Σεσημασμένος κακοποιός ο άνδρας που πήδηξε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία,

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του επιβάτη του «Blue Star Naxos» που έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης. Αυτό προέκυψε από τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ταυτότητα του αυτόχειρα. Η διαδικασία ταυτοποίησής του μόνο εύκολη δουλειά δεν ήταν για τις αρχές, αφού ο μεσήλικας που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του, δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων.

Μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, οι οποίες τον αναζητούσαν. Αυτός, ενδεχομένως, ήταν και ο βασικότερος λόγος που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και στην αυτοκτονία.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ερευνών, η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής. Κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε στο Blue Star Naxos για το τελευταίο του ταξίδι, αυτό είναι ένα στοιχείο για το οποίο μπορεί να μη δοθεί ποτέ ακριβής απάντηση.

Ο αυτόχειρας είχε επιβιβαστεί στο πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και ταξίδευε σύμφωνα με μαρτυρίες μόνος του. Το δρομολόγιο του πλοίου ήταν από Πειραιά για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσια – Κατάπολα.

Οι άνδρες του πληρώματος δεν βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στο πλοίο, ενώ έως σήμερα δεν τον έχει αναζητήσει κανείς. Από την έρευνα των αστυνομικών είχε προκύψει ένα όνομα που δεν ανταποκρίθηκε στο check in αλλά κανείς δεν γνώριζε αν ήταν αληθινό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Γλυφάδα: Αυτός ήταν ο 76χρονος που σκότωσε τρεις και αυτοκτόνησε

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος νεκροί στο σπίτι τους επί δύο μήνες

Δύο αυτοκτονίες Ελληνίδων στην Κωνσταντινούπολη και μία απόπειρα αυτοκτονίας

Θρήνος στην Πέλλα: Αυτοκτόνησε 17χρονη – Τη βρήκαν απαγχονισμένη οι γονείς της

Ελληνίδα αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr