Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το Σαββατοκύριακο – Με βροχές τα Κούλουμα

Καιρός: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το Σαββατοκύριακο – Με βροχές τα Κούλουμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη νοτιά νησιωτική χωρά για το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος ο καιρός.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικότερα:

Μακεδονία, Θράκη

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και βαθμιαία θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, στα νοτιά και τα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα νότια. Η θερμοκρασία: από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη οπού θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με βροχές και πιθανές καταιγίδες το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Τοπικά περιορισμένες οι ορατότητες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καθαρά Δευτέρα

Τοπικά αυξημένες προβλέπονται οι νεφώσεις. Βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά, από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και μέχρι τη νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ, τα φαινόμενα στα δυτικά και νοτιά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά
ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Στις υπόλοιες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και σταδιακά νότιοι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Ποιος ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Που θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία

Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Που θα «χτυπήσει» – Πόσο θα διαρκέσει

Καιρός: Ο χειμώνας 2023-2024 είναι θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr