Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προ των πυλών νέα-τριήμερη-κακοκαιρία – Πού θα “χτυπήσει”

Προ των πυλών νέα-τριήμερη-κακοκαιρία – Πού θα “χτυπήσει”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες, Χιόνια,

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας η ΕΜΥ. Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που αναμένεται να επικρατήσει σε μεγάλα τμήματα της χώρας μέχρι και την Πέμπτη θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες ενώ δεν θα λείψουν και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Αναλυτικά μέχρι την Πέμπτη θα επηρεαστούν:

– Σήμερα Καθαρά Δευτέρα τη νύχτα πιθανόν η Κέρκυρα και η Πελοπόννησος. Χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας (από τα 700 μέτρα) και της Ηπείρου (από τα 800 μέτρα).

– Την Τρίτη κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος και πιθανόν η δυτική Στερεά, η Ήπειρος και η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια).

Βαθμιαία τα Δωδεκάνησα και πιθανόν οι Κυκλάδες. Από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κεντρική Στερεά και η Θεσσαλία.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 600-700 μέτρα) και Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 700-800 μέτρα).

– Την Τετάρτη κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η δυτική Στερεά, η Ήπειρος, η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν οι Κυκλάδες και η κεντρική Μακεδονία.

Από το μεσημέρι τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και νωρίς το πρωί και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 700-800 μέτρα) και της Ήπειρου και κεντρικής Στερεάς (από 800 μέτρα).

– Την Πέμπτη θα διατηρηθούν αρχικά τα φαινόμενα στις παραπάνω περιοχές αλλά μεχρι το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Ποιος ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Που θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία

Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Που θα «χτυπήσει» – Πόσο θα διαρκέσει

Καιρός: Ο χειμώνας 2023-2024 είναι θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr