Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Που “καρφώνουν” το βλέμμα τους οι άνδρες όταν κοιτάζουν μια γυναίκα

Που “καρφώνουν” το βλέμμα τους οι άνδρες όταν κοιτάζουν μια γυναίκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Στήθος,

Άλλη μια έρευνα, από τη Νέα Ζηλανδία αυτή τη φορά, έρχεται να να επιβεβαιώσει ότι ένα από τα αγαπημένα σημεία του γυναικείου σώματος για τους άνδρες, είναι το στήθος.

Αυτό βέβαια όλοι το γνωρίζουν, σύμφωνα με την έρευνα, όμως, περίπου οι μισοί άνδρες (47 %) ασυναίσθητα κοιτάζουν το μπούστο μιας γυναίκας, πριν καν δουν το πρόσωπό της ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός της.

Οι ερευνητές ζήτησαν από τους άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη να εξετάσουν έξι εικόνες με την ίδια γυναίκα. Σε όλες τις εικόνες το πρόσωπο της γυναίκας ήταν το ίδιο. Αυτό που άλλαζε με ψηφιακή επεξεργασία ήταν το μέγεθος του στήθους, της μέσης και της περιφέρειάς της.

Η ερευνητική ομάδα εξέτασε σε ποιο σημείο του γυναικείου σώματος ο κάθε άνδρας κοίταξε πρώτα και πόση ακριβώς ώρα διήρκεσε το βλέμμα του, χρησιμοποιώντας κάμερες και καθρέπτες, που κατέγραφαν τις κινήσεις των ματιών του.

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι το στήθος ήταν με διαφορά πρώτο στις προτιμήσεις των ανδρών. Όχι μόνο ήταν το πρώτο που κοίταξαν αλλά το χάζευαν για περισσότερη ώρα σε σύγκριση με τα άλλα μέρη του γυναικείου σώματος.

model3

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι σε ποσοστό 47% το βλέμμα των ανδρών πέφτει πρώτα στο στήθος μιας γυναίκας, ένας στους τρεις κοιτάζει αρχικά τη μέση και την περιφέρειά της και ποσοστό χαμηλότερο του 20 % βλέπει πρώτα το πρόσωπό της.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι ελάχιστα ανδρικά βλέμματα στράφηκαν στα χέρια και στα πόδια της γυναίκας. Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες άρχισαν να χαζεύουν τα γυναικεία χαρίσματα μέσα σε 0,2 δευτερόλεπτα.

Τι γίνεται όμως με τα οπίσθια; Ίσως τα αποτελέσματα της μελέτης να ήταν διαφορετικά , υποστηρίζουν ορισμένοι, αν οι άνδρες δεν κοιτούσαν μόνο από μπροστά την εικόνα της γυναικείας φιγούρας αλλά είχαν οπτική επαφή με όλα τα “προσόντα” της συγκεκριμένης γυναίκας.

maxim1

Από τη μελέτη προέκυψε πάντως ότι το μέγεθος του στήθους μιας γυναίκας δε φαίνεται να παίζει ιδιαίτερο ρόλο για τους άνδρες.

Αν και πιθανότατα κάποιοι θα ομολογούσαν ότι θα προτιμούσαν το πλούσιο μπούστο, κάτι που συνδέεται και με εξελικτικούς λόγους (το μεγάλο στήθος και η λεπτή μέση έχουν συσχετιστεί με υψηλότερα επίπεδα γονιμότητας), σε γενικές γραμμές οι άνδρες κοιτάζουν το γυναικείο στήθος, επειδή απλά είναι αισθητικά ευχάριστο, ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

staring-at-boobs

Φαίνεται λοιπόν ότι οι γυναίκες έχουν δίκιο όταν παραπονιούνται ότι οι άνδρες δεν τις “κοιτάζουν στα μάτια”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

22χρονη «έφαγε πόρτα» σε μουσείο λόγω του στήθους της

30χρονη σώθηκε από σφαίρα χάρη στα… πλαστικά στήθη της

Η 28χρονη με τα μεγαλύτερα στήθη στην Ευρώπη τώρα θέλει να αποκτήσει καφέ δέρμα (βίντεο)

Πιο είναι το πιο ερωτικά ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος

Δέκα σούπερ σέξι Ελληνίδες πριν και μετά την προσθετική στήθους (φωτο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr