Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Oι ομοφυλόφιλοι έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι από τους στρέιτ

Oι ομοφυλόφιλοι έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι από τους στρέιτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έρευνα, Ομοφυλόφιλοι,

Χαράς ευαγγέλια για τους ομοφυλόφιλους αφού, όπως λέει η επιστήμη, έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι, συγκριτικά με τους στρέιτ.

Σύμφωνα με την επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε νωρίτερα φέτος, οι εραστές ίδιου φύλου είναι καλύτεροι στο να οδηγούν τον/την σύντροφό τους στην κορύφωση.

Η έρευνα, η οποία βασίζεται – όχι άδικα – στην ιδέα ότι η το καλό σεξ καθορίζεται από τη συχνότητα των οργασμών, διεξήχθη από ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον ειδικό στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα, David Frederick, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Τσάπμαν.

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση με τα πορίσματα της έρευνας, τα ποσοστά των γκέι και στρέιτ ανδρών που δήλωσαν ότι κορυφώνουν κάθε φορά που το “κάνουν” ήταν εξίσου υψηλά (άνω του 87%) με ένα μικρό προβάδισμα των γκέι ανδρών.

Στην περίπτωση των γυναικών ωστόσο, η διαφορά ήταν τεράστια: 86% των γκέι γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι φτάνουν σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν έρωτα με το αντίστοιχο ποσοστό στις μπάι και στρέιτ γυναίκες να πέφτει στο 65%.

Φυσικά, η έρευνα απέδειξε περίτρανα για μία ακόμη φορά, πόσο πιο συχνός και «εύκολος» είναι ο οργασμός για το ανδρικό φύλο, συγκριτικά με το γυναικείο, ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας.

Κατέληξε επισης σε ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα για το θέμα του γυναικείου οργασμού: Ειδικότερα, οι απαντήσεις των γκέι και στρέιτ γυναικών έδειξαν – όπως ήταν αναμενόμενο – ότι η κορύφωση γίνεται πολύ πιο προσιτή όταν στο ερωτικό παιχνίδι μπαίνει το στοματικό σεξ, τα προκαταρκτικά και τα αισθησιακά φιλιά.

Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει, τόσο για τις ομοφυλόφιλες όσο και για τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες η συναισθηματική ασφάλεια αλλά και η δυνατότητα να πειραματίζονται με νέες στάσεις και τολμηρές φαντασιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Στο Δημαρχείο της Αθήνας ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο τζιχαντιστής Κύριλλος Μόσχας είπε «η Ελλάδα έχασε την κυριαρχία της»

Τελέστηκε στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομοφύλων στην Ελλάδα – Αυτό είναι το ζευγάρι

Το Ιράν φυλάκισε την Ελχάμ Τσουμπντάρ για «διαφθορά στη γη από διάδοση της ομοφυλοφιλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr