Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Εάν ψάχνετε για ένα άνετο και αξιόπιστο αυτοκίνητο ρίξτε μια ματιά στο νέο Suzuki Baleno

Εάν ψάχνετε για ένα άνετο και αξιόπιστο αυτοκίνητο ρίξτε μια ματιά στο νέο Suzuki Baleno
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Suzuki έχει καθιερωθεί ως κατασκευάστρια compact αυτοκινήτων, έχοντας στο book της μια ποικιλία από τέτοιου τύπου αυτοκίνητα, με μεγάλο της πλεονέκτημα την απλότητα και την καλή κατασκευή.

Μπορεί να μην είναι η πιο προφανής επιλογή, αλλά το Baleno αν το δοκιμάσετε θα δείτε ότι είναι ένα κρυφό κόσμημα στην αγορά αυτοκινήτου πόλης, αν θέλετε μέγιστο χώρο έχοντας μικρό προϋπολογισμό.

Style

Το πρώτο πράγμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον στον οδηγό είναι η 4,2 ιντσών, υψηλής ευκρίνειας, έγχρωμη LCD οθόνη στο κέντρο του πίνακα οργάνων (GLX), η οποία παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση για τη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου.

Η προηγμένη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων απεικονίζει με ευανάγνωστα γραφικά μια σειρά από πληροφορίες, όπως την επίδοση λειτουργίας και την ισχύ του κινητήρα.

Παράλληλα, το ηχοσύστημα – που λειτουργεί και ως σύστημα πλοήγησης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χαθούμε ποτέ- διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών η οποία μπορεί να συνδεθεί με συμβατά smartphones για μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Χώρος και πρακτικότητα

Το Baleno είναι μεγαλύτερο από «funky αδελφάκι» του, το Swift, αν και τεχνικά εξακολουθεί να βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το Ford Fiesta και το Opel Corsa, το Suzuki έχει μεγιστοποιήσει το διαθέσιμο χώρο κατά τέτοιο τρόπο ώστε πραγματικά να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο.

Υπάρχει αρκετός χώρος για να καθίσουν πέντε άτομα, ενώ στο πίσω μέρος ο χώρος των επιβατών για τα πόδια είναι τόσο άνετος, που ακόμα και ένας αρκετά ψηλός άνδρας θα μπορούσε να ταξιδέψει με άνεση.

Οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι για μικρά αντικείμενα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου κάνουν το ευρύχωρο εσωτερικό, ακόμη πιο λειτουργικό.

Ο κορυφαίος αποθηκευτικός χώρος των 355 λίτρων εντυπωσιάζει και λύνει τα χέρια στις μαμάδες που θέλουν να κουβαλούν παντού το καρότσι του μωρού, καθώς μαζί με αυτό τοποθετούν τα ψώνια τους από τις καθημερινές αγορές.

Ένα τέτοιο πορτ μπαγκάζ είναι ιδανικό για μεγάλα οικογενειακά ταξίδια, ειδικά το διπλό πάτωμα του, που ενισχύει τη λειτουργικότητα καθώς διευκολύνει φόρτωση ποικίλου μεγέθους
αντικειμένων, ενώ το κάλυμμα διασφαλίζει την απομόνωση των αποσκευών.

Εξοπλισμός και Ασφάλεια

Το Baleno είναι εφοδιασμένο με προηγμένα συστήματα ασφαλείας όπως το Radar Brake Support, το οποίο συνδυάζεται και με το Adaptive Cruise Control ώστε να προσφέρει αυξημένα επίπεδα ασφάλειας και προστασίας για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Με αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, και αερόσακους τύπου κουρτίνας στο βασικό του εξοπλισμό, το νέο BALENO προσφέρει απόλυτη προστασία στους επιβαίνοντες. Η καμπίνα των επιβατών είναι καλά προστατευμένη σε περίπτωση σύγκρουσης, αφού το πλαίσιο του αυτοκινήτου απορροφά και διαχέει την ενέργεια από μπροστά, πλάι και πίσω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τesla: Ανακαλεί δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα στις ΗΠΑ για λόγους ασφαλείας

Ξάνθη: Καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας- Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε αυτοκίνητα

Αχαΐα: Θρίλερ με απανθρακωμένη σορό 46χρονου επιχειρηματία στο δάσος Κουνουπελίου

ΑΔΜΗΕ: Αναπτύσσει δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Υπάλληλοι της Tesla έκαναν «πλάκα» με ευαίσθητα βίντεο πελατών από κάμερες οχημάτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr