Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρολάρισμα Λιάγκα στο Πρωινό: “Ο Τσίπρας δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα στη ζωή του”

Τρολάρισμα Λιάγκα στο Πρωινό: “Ο Τσίπρας δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα στη ζωή του”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άνοιξε το στόμα του και άρχισε να αραδιάζει σαχλαμάρες ο Γιώργος Λιάγκας, ασχολούμενος με την προσωπική ζωή του Αλέξη Τσίπρα, λες και αφορά κανέναν, λες και έδωσε ποτέ δικαίωμα ο άνθρωπος για να γίνεται αντικείμενο gossip.

Και τι δεν είπε, μέχρι ότι “ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα στη ζωή του”, το οποίο προφανώς και κατάλαβε ότι ήταν… κουλό και στη συνέχεια άρχισε να λέει πόσο καλός οικογενειάρχης είναι ο Αλέξης Τσίπρας, για να το μαζέψει.

Τώρα εμείς τι να πούμε; Ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007; Ότι τα έχουμε κάνει όλα ίσιωμα και αντί να ασχολούνται με τις γνωστές πρωινές σαχλαμάρες, αρχίζουν και λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, μήπως και τσιμπήσουν κανένα νούμερο τα… νούμερα;

Ευτυχώς Λιάγκα εσύ έχεις πάει με περισσότερες γυναίκες στη ζωή σου…

«Θα σας πω κάτι. Είναι ο παιδικός τους έρωτας. Δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα ο Τσίπρας στη ζωή του. Είναι μαζί από τη δευτέρα Λυκείου. Και δεν τον έχω για τον άνθρωπο που τσιλιμπουρδίζει έτσι όπως τον κόβω. Λέμε ότι ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ούτε θρησκευτικό γάμο και δεν έχει βαφτίσει θρησκευτικά τα παιδιά του και λέμε ότι είναι εναντίον των παραδόσεων. Τι μεγαλύτερη παράδοση όμως από το να είσαι με έναν άνθρωπο για μια ολόκληρη ζωή; Δηλαδή αυτόν δεν είναι πιο ουσιαστικό ας πούμε από το να βάλει την κουλούρα ο παπάς και να μην πάει στο Δημαρχείο; Κι επειδή ξέρω, έχω έναν γνωστό. Είναι πολύ αγαπημένοι με τα παιδιά τους και πηγαίνει ο ίδιος και ενδιαφέρεται για τα παιδιά του σε σχολεία και γιατρούς κλπ» σχολίασε ανάμεσα σε άλλα ο παρουσιαστής του Πρωινό Γιώργος Λιάγκας και δέχτηκε τα πειράγματα των συνεργατών του που τον κορόϊδευαν πως μάλλον του έχουν τάξει κάποιο υπουργείο…

«Δεν έχω ευνοηθεί από καμία κυβέρνηση και δεν το έχω ανάγκη. Όμως είναι το νέο φρούτο στην πολιτική να μην συζητήσουμε τι είναι; Δεν λέω πολιτικά. Πολιτικά αποφάσισε χτες ο κόσμος τι είναι. Να με κατηγορήσετε και για αυτό; Ε ρε που….» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας αφήνοντας τα «γαλλικά» του στον αέρα της εκπομπής.

Πόσο περισσότερο σαχλαμάρες μπορείτε να γίνετε σε αυτή την εκπομπή; Για πείτε μας… Βούρλα!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr