Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο εξώδικο Μενεγάκη σε Λυμπέρη για το θέμα των παιδιών της

Νέο εξώδικο Μενεγάκη σε Λυμπέρη για το θέμα των παιδιών της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χοντραίνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Μακρή Λυμπέρη , αφού η παρουσιάστρια με νέο εξώδικο ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας  όσον αφορά το ποσό που διεκδικεί για τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα στις 14 του μήνα η Έλενα Μακρή Λυμπέρη είχε γράψει στο blog της το παρακάτω απόσπασμα: «Θεμιτό να αντιδράσει όποιος θίγεται, αν και πιστεύω πως μεταξύ συνεργατών επί χρόνια τα πάντα λύνονται με ένα απλό τηλεφώνημα!

Αν θίγεται κατάφωρα, εγκληματικά, ανεπανόρθωτα ή όπως αλλιώς το ορίζει αυτός από μία πασιφανώς “πλήρως προστατευόμενη φωτογραφία”, μπορεί να απευθύνεται στη Δικαιοσύνη και να ζητά χρήματα για τον ίδιο, για την οικογένειά του, ακόμα και για την εκλογική του περιφέρεια, αφού νομίζει πως έτσι μένει ικανοποιημένος.

Μεταξύ μας, κι εμένα, αν μου έκαναν έκπληξη με μια δωροεπιταγή 270.000 ευρώ (γιατί ΤΟΣΑ διεκδικεί η κα Ελένη), χωρίς να έχω κουνήσει το δαχτυλάκι μου, επειδή ο γιος μου ο Άρης έσβησε την τούρτα του και έγινε 10 ετών στις 25 Νοεμβρίου, θα ήμουν τρελή από χαρά Περίεργο, θα μου πείτε, αλλά εγώ νιώθω ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ! Άφωνη, μεν, από το πώς τα φέρνει η ζωή, σοφότερη, δε, διότι γνωρίζω πως ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, και αντιστρόφως.

“Τα πάντα ρει”, ως γνωστόν. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, είμαι δικαιωμένη από αυτό που βιώνω τα τελευταία δύσκολα τέσσερα χρόνια της ζωής μου! Ποιο; ΟΥΔΕΙΣ πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος!»

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη επανήλθε με νέα ανάρτηση στο blog της το οποίο λέει ότι εκ παραδρομής γράφτηκε το ποσό 270.000 ευρώ, και ότι είναι 90.000 ευρώ δηλαδή 30.000 ευρώ για κάθε παιδί.

 
Διαβάστε συγκεκριμένα τι έγραψε:

«Συμμορφούμενη με εξώδικη δήλωση, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι το ποσόν το οποίο αιτούνται η κ. Μενεγάκη και ο κ. Λάτσιος, αμφότεροι ως ασκούντες τη γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων τους, με την από 4-3-2015 αγωγή τους κατά 1) της εταιρείας “ALPHA EDITIONS Α.Ε.”, όπως αυτή νόμιμα εκπροσωπείται, 2) της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη και 3) του Άρη Καβατζίκη, εκδότριας και διευθυντή σύνταξης, αντίστοιχα, του περιοδικού “HELLO!”, είναι συνολικά 90.000 ευρώ και για τα τρία ανήλικα τέκνα τους (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ) και όχι 270.000 ευρώ (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ για καθένα εναγόμενο), όπως εκ παραδρομής γράφτηκε.

Τα ανωτέρω χρήματα, σε περίπτωση θετικής έκβασης της αγωγής για τους ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιο), μπορεί να πληρωθούν από έναν από τους τρεις εναγόμενους (εταιρεία “ALPHA EDITIONS A.E.”, κ. Μακρή ή κ. Καβατζίκη), τον οποίο και θα καθορίσουν οι ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν εμφανίστηκε στο «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής

Κλέλια Ρένεση: Αποχωρεί από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Ελένη Μενεγάκη – «Πολύ εύκολο να την πατήσεις»

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Ο Πορτοσάλτε την… «έπεσε» τηλεφωνικά στην Καινούργιου – Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr