Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ειπώθηκε μεταξύ Παππά – Ζωής για την ΕΡΤ – Όλο το παρασκήνιο

Τι ειπώθηκε μεταξύ Παππά – Ζωής για την ΕΡΤ – Όλο το παρασκήνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες διαμάχες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το ζήτημα της ΕΡΤ και ο διορισμός των Διονύση Τσακνή και Λάμπη Ταγματάρχη στις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.

Το θέμα και η συζήτηση για αυτό στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής αποτέλεσε αντικείμενο τηλεφωνικού καβγά ανάμεσα στον Νίκο Παππά και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος υπουργός τηλεφώνησε στην πρόεδρο της βουλής και της ζήτησε να γίνει νωρίτερα το πρωί η συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη, προκειμένου να προλάβει να παραστεί σε αυτή πριν αναχωρήσει αργότερα με τον πρωθυπουργό για τη Ρίγα, όπου θα γίνει η Σύνοδος Κορυφής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου του απάντησε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν, με τον κ. Παππά να της απαντά «Εγώ θα στείλω επιστολή και κάνε ό,τι θες» και τελικά υπέβαλε αίτημα να αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, το οποίο εγκρίθηκε.

Αξίζει να αναφερθεί πως αναμένεται να υπάρξει αντιπαράθεση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να διαφωνεί με το διορισμό του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Πριν αναβληθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής, για τις θέσεις του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και μελών του ΔΣ της ΕΡΤ, είχε προκύψει ένα ακόμη ζήτημα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο πρώην δικηγόρος της κρατικής τηλεόρασης, Γιώργος Κόκκας, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έκδοσης προσωρινής διαταγής, ζητώντας την αναστολή της διαδικασίας των διορισμών των κ.κ. Τσακνή και Ταγματάρχη. Αίτηση που θα συζητηθεί το πρωί της Πέμπτης στο Πρωτοδικείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Κασσελάκης: Ο Παππάς είπε τα αυτονόητα στη Βουλή – «Θα παραιτηθείτε για να ανασάνει η δημοκρατία»

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr