Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρδαβέλλας: Παραλίγο να με βιάσουν 15 Τούρκοι, αλλά ήταν… Κούρδοι (βίντεο)

Χαρδαβέλλας: Παραλίγο να με βιάσουν 15 Τούρκοι, αλλά ήταν… Κούρδοι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στιγμές… προέδρου Εδεσσαϊκού θύμισε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος επιχείρησε να αποκαλύψει ότι πριν από 36 χρόνια κόντεψε να πέσει θύμα βιασμού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε αποστολή του στο Ιράν όταν τελείωσε η βενζίνη του αυτοκινήτου του και αναγκάστηκε να περιπλανιέται στα βουνά μέσα στο βαθύ σκοτάδι.

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε τις στιγμές που έζησε στα σύνορα της Τουρκίας και αποκάλυψε πως τελικά σώθηκε λόγω του ότι ήταν Έλληνας.

«Ήταν μια αποστολή στη Τεχεράνη το 1979. Την τελευταία νύχτα πριν μπω στο Ιράν ήμουν στην Τουρκία την πολύ άγρια, μέσα σε κάτι βουνά, τελείωνε η βενζίνη και δεν υπήρχε βενζινάδικο για να βάλω εκεί που ήμουν. Είδα ένα φως στο βάθος, πήγα εκεί. Ήταν μια παράγκα, ανοίγουν την πόρτα και είναι 15 αγριότουρκοι με μια σόμπα.. στη μέση και έψηναν κάτι κάστανα. Μπήκα εγώ μέσα σαν να είχα κατέβει από τον Άρη με ένα κόκκινο σκούφο, ένα τζάκετ με γούνες και γάντια. Αυτοί με ρωτούσαν τι είμαι, χωρίς να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δύο είχαν πάρει κάτι κάστανα για να μου τα προσφέρουν αλλά χαϊδεύοντας με κιόλας και καταλάβαινα ότι πίσω από αυτό που μου λένε και με ρωτάνε έχουν μια τέτοια διάθεση. Και τότε θυμήθηκα πως ήμουν σε μια περιοχή Κούρδων, που οι Κούρδοι αγαπάνε πολύ τους Έλληνες και είπα τη λέξη Γιουνάν. Και κατάλαβαν ότι είμαι Έλληνας. Η λέξη Έλληνας λειτούργησε καταλυτικά σε αυτούς τους ανθρώπους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr