Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καναλάρχες: Κανένα κανάλι δεν έχει χρέη στο Δημόσιο

Καναλάρχες: Κανένα κανάλι δεν έχει χρέη στο Δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Kανένας σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο τονίζει σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, αναφορικά με τα όσα δήλωσε  στην ομιλία του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους, οι έξι σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας που είναι μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (δηλαδή ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, SKAI και STAR) δηλώνουν κατηγορηματικά ότι:

•Κανένας σταθμός από τα μέλη μας δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ούτε ένα ευρώ στο δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες. Τούτο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι και οι έξι εταιρείες διαθέτουν φορολογική, ασφαλιστική και τραπεζική ενημερότητα.

•Δεν υπάρχει από καμία εταιρεία μέλος μας, καμία απολύτως καθυστέρηση σε καταβολή δόσεων και άλλων υποχρεώσεων προς δημόσιο, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία στο πλαίσιο πάντοτε των διαδικασιών που ο νόμος ορίζει.

•Για τις έξι εταιρείες μέλη μας – και δεν ομιλούμε για το σύνολο των ΜΜΕ στην χώρα – ο τραπεζικός δανεισμός δόθηκε με διάφανη και απόλυτα εγγυοδοτημένα τραπεζικά κριτήρια. Από τότε εξυπηρετείται, όπως ορίζεται από τις σχετικές συμβάσεις, και τούτο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κανένα δάνειο δεν εμπίπτει στην κατηγορία των λεγόμενων “κόκκινων δανείων”. Συνεπώς τα όσα λέγονται κατά κόρον – δυστυχώς και δια στόματος Πρωθυπουργού – περί οφειλών και αλλά τινά σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις των έξι σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας συνιστούν συκοφαντία, συνειδητή παραπλάνηση των πολιτών και εκτόξευση λάσπης στον ανεμιστήρα έναντι εταιρειών που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και συμβάλουν στην εθνική οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κεχαγιά: Η κυβέρνηση να κατονομάσει τα οικονομικά συμφέροντα που θεωρεί ότι της κάνουν πόλεμο

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Τέμπη: Επίθεση του Αρείου Πάγου στα ΜΜΕ, αλλά καμία απάντηση στις καταγγελίες Καρυστιανού

DW: Διαδικτυακή λογοκρισία από τον Ερντογάν ενόψει δημοτικών εκλογών στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr