Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου ζητά συγγνώμη από τον Σαββίδη (βίντεο)

Γιατί ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου ζητά συγγνώμη από τον Σαββίδη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπονοούμενα για τις δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη είχε αφήσει ο ΣΚΑΪ στο τέλος του καλοκαιριού σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Χθες, ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού ανακάλεσαν μέσω του κεντρικό δελτίου ειδήσεων για τα λεγόμενα τους στις 25 Αυγούστου που έλεγαν:

«Για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ποικίλα ερωτήματα δημιουργούνται σχετικά με τη συμμέτοχη του στις τηλεοπτικές άδειες. Η εφάπαξ ρύθμιση των χρεών της ομάδας του, με τη διαγραφή 20 εκατομμυρίων ευρώ σε πρόστιμα και προσαυξήσεις καταδεικνύουν τις καλές του σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου» ενώ ανέφεραν πως ο Σαββίδης πρέπει να δώσει απαντήσεις σχετικά με τη δραστηριότητα του, σε σχέση με την εταιρεία καπνικών προϊόντων που διαθέτει, και τις εξαγωγές που πραγματοποιούνται σε μη αναγνωρισμένη περιοχή της Λευκορωσίας, η όποια αποτελεί τελωνειακό “φαρ ουεστ” όπου o έλεγχος είναι πολύ δύσκολος.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ζήτησαν συγγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη καθώς “το επίμαχο video ήταν παλιό ρεπορτάζ” και τόνισαν πως η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ έγινε βάσει γενικής ρύθμισης.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε στείλει εξώδικο στον ΣΚΑΪ και γι’ αυτό ο τηλεοπτικός σταθμός ανακάλεσε.

Αναλυτικά ο κεντρικός παρουσιαστής των ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανέφερε:

«Κατόπι σχετικού αιτήματος του κύριου Ιβάν Σαββίδη και της εταιρίας καπνικών προϊόντων Donskoy Tabak, δηλώνουμε πως τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 25 Αυγούστου αποτελούσαν γενικής φύσεως δημοσιογραφικές πληροφορίες για τις διαπλεκόμενες σχέσεις Ρώσων καπνοβιομηχάνων και πολιτικών, οι οποίες αντλήθηκαν από παλαιότερη διαδικτυακή δημοσιογραφική έρευνα και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν ατομικά τον κ. Σαββίδη του οποίου σεβόμαστε απεριόριστα τόσο την πολιτική όσο και την επιχειρηματική πορεία

Στο βαθμό δε που αναφέρθηκε συγκεκριμένα το όνομα του κ. Σαββίδη και της Donskoy Tabak ως εμπλεκόμενων δήθεν σε αμφιλεγόμενες συναλλαγές με το ρωσικό κράτος, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως δεν υιοθετούμε τις πληροφορίες της παραπάνω διαδικτυακής έρευνας και απολογούμαστε εάν με τη μετάδοση των παραπάνω πληροφοριών υπέστησαν προσβολή στο κύρος και τη φήμη τους.

Τέλος, μετά και τις σαφείς εξηγήσεις που μας δόθηκαν από τον κύριο Σαββίδη, επιθυμούμε με τη σειρά μας να διευκρινίσουμε ε ότι η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ έγινε όπως όλα δείχνουν με την εφαρμογή της κοινή για όλους σχετικής φορολογικής νομοθεσίας, χωρίς να τίθεται ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης από τις ελληνικές αρχές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr