Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπαν Κουρτάκης και Τζένος και εξόργισαν τον Καμμένο – Γιατί έκανε μήνυση

Τι είπαν Κουρτάκης και Τζένος και εξόργισαν τον Καμμένο – Γιατί έκανε μήνυση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από το Αυτόφωρο Μονομελές θα δικαστούν ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας, Παναγιώτης Τζένος, μετά την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση που τους άσκησε ο εισαγγελέας.

Η δίωξη ασκήθηκε κατόπιν της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος.

Η μηνυτήρια αναφορά αφορά κακουργηματική εκβίαση με τον Πάνο Καμμένο να ισχυρίζεται πως εκβιαζόταν από την εφημερίδα, προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες που ανέφεραν πως το εν λόγω μέσο ενημέρωσης είχε χρηματιστεί από κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αναλυτικότερα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, Εκδότη-Διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», διαχειριστή της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ».

Επίσης, ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και το ότι οι συλληφθέντες, σε ραδιοφωνική εκπομπή, ισχυρίστηκαν πως ο 15χρονος γιος του Πάνου Καμμένου, συμμετείχε στην «ομάδα Ρούπα», σύμφωνα με την Εφημερίδα Συντακτών.

Η επίμαχη εκπομπή

Γ. ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ: Ε, αυτό το ούζο, το 12. Το κέρδισε λοιπόν αυτό το ούζο γιατί ήταν ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές ούζου και πήγε στην Αυστρία. Και μετά άρχισε να λέει κάτι βλακείες περί ναρκωτικών και ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Επί της ουσίας ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έχει απαντήσεις. Κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και τον κοροϊδεύει συστηματικά. Είναι πολιτικός απατεώνας ο κ. Καμμένος. Έλεγε στον ελληνικό λαό ότι θα σκίσει το μνημόνιο και δεν το έσκισε, απεναντίας ψήφισε κάνα δυο. Έλεγε στον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσει ποτέ την τρόικα και τη συνάντησε κανονικά και με το νόμο. Τον εξαπάτησε κανονικά και με το νόμο ο κ. Καμμένος τον ελληνικό λαό, παρέα με τον συγκυβερνήτη, τον κ. Τσίπρα

Και για αυτό θα κριθούν. Δεν θα κριθούν ούτε για τα καραγκιοζλίκια με τις στολές, ούτε για τις επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη που κάνει ο κ. Τσίπρας και αναμένω με ενδιαφέρον μια δήλωση του κ. Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Δεν έχουμε δει τον κ. Καμμένο να κάνει δήλωση για τη σύλληψη της κ. Ρούπα. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον εκτός και εάν το τελευταίο διάστημα λόγω των σχέσεων που έχει ο γιος του με διάφορα παρακρατικά μαγαζιά έχει αρχίσει ο κ. Καμμένος να θεωρεί συμπαθή κοινωνική τάξη τους Κουφουντίνες, τους Γιωτόπουλους και τους Μαζιώτιδες.

(…)

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Αναμένουμε και μία δήλωση του συγκυβερνήτη του κ. Πάνου Καμμένου, για παράδειγμα να βγει και να μας πει αν ήταν καλό που συνελήφθη η Ρούπα. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καμία δήλωση. Την περιμένουμε με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πάνος έχει κάνει το κουνέλι. Τέσσερις μέρες το κουνέλι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εντάξει είναι στη μετεγχειρητική φάση, οπότε δικαιούται.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Δεν έχει κάνει στο κρανίο επέμβαση, έκανε στον ώμο.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Στην κλείδα έκανε, βρε παιδιά, εγώ την κλείδα την έβαλα μόνος μου.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ένα λεπτό, στο κρανίο έκανε; Δηλαδή, δεν κατάλαβα, το λες το ξαναλές,

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Στο κρανίο τι να βρεις;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Στο κρανίο θα βρεις, εκεί, ποτό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εκφράζουμε και τους ένστολους εκεί, δεν λένε συγχαρητήρια στην Αστυνομία κάθε φορά..

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ακριβώς. Τους καπηλεύονται,

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τώρα δεν βλέπω να ενθουσιάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την εξέλιξη αυτή.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, γιατί ο γιος του Πάνου είναι λίγο με τη Ρούπα. Είναι λίγο με τη Ρούπα ο γιος του Πάνου.

(…)

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Γιατί, ξέρει τι είπε ο πρωθυπουργός; Ο Πάνος μεθυσμένος ήταν τρεις μέρες τώρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και έχει και άλλα προβλήματα τώρα. Βλέπει ότι καλοί του φίλοι αβαντάρουν τους ανταγωνιστές, ξέρεις κάτι Φαήλους, κάτι Καλεντερίδηδες, κάτι τέτοιους τύπους που πάνε να του ψαρέψουν ψήφους και πίνει ακόμη περισσότερο, εννοώ καφέ.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη του υιού Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Όχι τίποτε άλλο, μου λένε ότι ο μικρός Καμμένος είναι λίγο Εξάρχεια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ωραία γειτονιά είναι, γιατί;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Πολύ ωραία, είναι και ο Ανδρέας ο Μαζαράκης εκεί. Θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ το Σάββατο στα Παραπολιτικά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ότι κυκλοφορεί στα Εξάρχεια δηλαδή;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Όχι, ότι είναι αναρχικός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο γιος του Καμμένου; Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, ο γιος του Καμμένου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες; Ε, με τον Καμμένο μπαμπά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Οι άξονες της αμυντικής στρατηγικής της Ελλάδας για το 2024

Ο Νίκος Δένδιας διακομματικά ο δημοφιλέστερος υπουργός – Με σχεδόν 74% ενώνει τους Έλληνες

Δημοσκόπηση GPO: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλ. Αττικής: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος

Δεύτερη δικαίωση Τσίπρα – Καταδικάστηκε ο Παπαχρήστος για τα ψεύδη περί βίλας στο Σούνιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr