Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απάντηση κόλαφος Βαξεβάνη στον Θέμο Αναστασιάδη – Γιατί τον λέει “μπάμπουσκα”

Απάντηση κόλαφος Βαξεβάνη στον Θέμο Αναστασιάδη – Γιατί τον λέει “μπάμπουσκα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κώστα Βαξεβάνη και τον Θέμο Αναστασιάδη.

Έτσι, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και αφού ο Θέμος Αναστασιάδης επέλεξε να απαντήσει βάζοντας ως ανθρώπινη ασπίδα τους εργαζόμενους της εφημερίδας του, το γάντι σήκωσε ο Κώστας Βαξεβάνης με εξαιρετικά σκληρή απάντηση.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο της απάντησης Βαξεβάνη που ακολουθεί:

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένας βάτραχος, τον οποίο αφού τον φίλησε η πριγκίπισσα, έγινε βασιλόπουλο. Αυτό μια φορά και έναν καιρό, παλιά και κυρίως στα παραμύθια.

Στην πραγματικότητα βάτραχε Θέμο, όσο και να προσπαθείς να φτιάξεις το παραμύθι σου επικαλούμενος ή χρησιμοποιώντας τις “ανακοινώσεις εργαζομένων στο Πρώτο Θέμα” είσαι αυτό που έχει δείξει η ιστορία. Να στο θυμίσω λοιπόν.

Είσαι αυτός που πιάστηκες στα Γαλλοελβετικά σύνορα με μια βαλίτσα γεμάτη ευρώ για τα οποία πάσχιζες να πιστέψουν όλοι πως είναι νόμιμο χρήμα.

Είσαι αυτός που στη συνέχεια πήγες με μαύρες σακκούλες γεμάτες με άλλα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τις κάνεις επιταγές και να τις καταθέσεις στην ΒΝΡ στο Κολωνάκι.

Είσαι αυτός που έλεγε πως τα χρήματα αυτά στα έδωσε ο εφοπλιστής Λασκαρίδης για αγορά μετοχών του Πρώτου Θέματος αλλά λίγο αργότερα αναίρεσες με άλλες καταθέσεις.

Είσαι αυτός που στη συνέχεια αποδέχθηκες πως είσαι φοροφυγάς και πλήρωσες τον αναλογούντα φόρο για να αποφύγεις την ποινική ευθύνη.

Είσαι αυτός που έλεγες ψέματα πως τα δικαστήρια σε έβγαλαν αθώο γι αυτή την υπόθεση, ενώ στην πραγματικότητα είχαν άρει τις ποινικές ευθύνες επειδή πλήρωσες.

Είσαι αυτός για τον οποίο το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε στις 29 Ιουνίου πως πρέπει να καταβάλεις περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ γιατί καταχράστηκες τη θέση σου ως υπόλογος του Δημοσίου (άνθρωπος που έχει ειδική θέση και ρόλο και γι αυτό κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες) και διακίνησες εκατομμύρια με τον τρόπο αυτό.

Είσαι αυτός που μαζί με την παρέα σου (και αυτή με την οποία κάνατε μαζί μπάνιο παλιά στην μπανιέρα και με αυτή που σήμερα τα κάνετε μπάνιο και μούσκεμα) χρεώσατε τον ελληνικό λαό με δάνεια 44 εκατομμυρίων, από τα οποία βάλατε 31 στην τσέπη. Το πώς τα βάλατε το ξέρεις εσύ, το περιγράφει και η Επιτροπή της Βουλής. Αγόραζαν οι δικές σας εταιρείες προσωπικές σας μετοχές με δάνεια που παίρνατε. Δυο φορές αγοράσατε τον εαυτό σας και πολλές πήρατε δάνειο με εγγυήσεις χαριστικές και παράνομες φτιάχνοντας ένα σχήμα με εταιρείες μπάμπουσκες. Από τα 44 εκατομμύρια κάνατε προσωπικό χρήμα τα 31, μπάμπουσκα Θέμο.

Είσαι αυτός που ΔΕΝ κατάφερες να κάνεις καμιά μεγάλη εφημερίδα όπως λέει το παραμύθι σου. Πήρες απλώς τα λεφτά του κοσμάκη μέσα από τερατώδη δάνεια και αγοράζεις κυκλοφορία με διαφήμιση εκατομμυρίων και κουπόνια. Βγάλε ένα φύλλο χωρίς τα κουπόνια που αγοράζουν για να πετάξουν στη συνέχεια την εφημερίδα σου.

Είσαι αυτός που βγάζεις λεφτά πάνω στη φτώχεια και την ανέχεια του κόσμου. Μοιράζεις χρήμα σε κουπόνια που πήρες από πτωχευμένους Μαρινόπουλους (ξέρεις κάτι για την πτώχευση;) για να σε αγοράσει ο ανθρωπάκος που δεν έχει να πάρει μια φρατζόλα ψωμί επειδή του υπόσχεσαι μισό κιλό κρέας. Δεν πουλάς εφημερίδα, μοιράζεις τζάμπα κρέας. Συνεπώς δεν είσαι εκδότης αλλά τζαμπατζής χασάπης.

Είσαι αυτός που θα απολογηθείς για το πόσα κουπόνια τύπωνες, πόσα μοίραζες και πόσα εμφανίζονταν στα ταμεία του Μαρινόπουλου.Γιατί όπως εσύ καλά ξέρεις, το κάθε κουπόνι είναι χρήμα και όποιος το τυπώνει πρέπει να ελεγχθεί για μαύρο χρήμα. Και θα ελεγχθεί σύντομα.

Είσαι αυτός που έβριζες τον Ρέστη από την εφημερίδα σου και ξαφνικά τον έκανες συνέταιρο. Πώς άραγε; Υπέκυψε στη γενναία κριτική σου ή σε κάτι άλλο;

Είσαι αυτός που είχε συνέταιρο και κάποιον Πάλλη ο οποίος προφυλακίστηκε και απασχολούσε επί μήνες την επικαιρότητα με πράγματα που εσύ δεν έβλεπες.

Είσαι αυτός που η σχέση του με τη δημοσιογραφία αποτυπώθηκε πλήρως σε αυτό το πρωτοσέλιδο με το νεκρό Παύλο Φύσσα. Πούλησες τον επιθανάτιο ρόγχο, το θάνατο, για να πάρεις φράγκα.

Είσαι αυτός που προκαταβολικά απενοχοποίησες τους δολοφόνους του Φύσσα, εμφανίζοντας τη Χρυσή Αυγή ως ένα φαινόμενο lifestyle με τις γκόμενες του Κασιδιάρη και τις σβάστικες τατουάζ στα ηλιοκαμμένα μπράτσα.

Είσαι αυτός που παρουσίασες τη μάνα του Χρυσαυγίτη ως τη γιαγούλα που φοβάται να πάει στο ΑΤΜ και τους Χρυσαυγίτες ως προσκόπους που τη συνοδεύουν για να είναι ασφαλής.

Είσαι αυτός που έβγαλες στην πρώτη σελίδα γυμνό έναν άνθρωπο που (ό,τι και αν έκανε) είχε πηδήξει από τον πέμπτο όροφο και κατακρεούργησες μια γυναίκα με το να γίνεις κομιστής. Όχι ενός βίντεο και εκβιασμών, όπως σε κατηγόρησαν, αλλά νέων ηθών στη δημοσιογραφία.

Είσαι αυτός που ξερνά σεξισμό, ομοφοβία και παλαιοκαιρίτικο δεξιό πατριωτισμό. Δεν με ενδιαφέρει αν το κάνεις γιατί θέλεις να κρύψεις μια δική σου πλευρά που ο ίδιος σιχαίνεσαι ή πρέπει κάτι να πουλήσεις. Με ενδιαφέρει που αναγεννάς κάθε μέρα μια εμφυλιοπολεμική Ελλάδα την ώρα που εσύ κονομάς.

Είσαι ο γελωτοποιός του συστήματος που τα δίνει ΟΛΑ για ΟΛΑ προκειμένου να πιστέψουμε πως η ζωή είναι γεμάτη ξέκωλα. Πως οι γυναίκες είναι αντικείμενα, οι αριστεροί βρωμιάρηδες, οι αμφισβητίες προδότες, οι κανονικοί δημοσιογράφοι πράκτορες και οι καλοί σαν και του λόγου σου. Φτάνει να εκφέρουν με δυσκολία δυό λέξεις απ το στόμα τους αλλά να δίνουν τα κατάλληλα μηνύματα σε αυτούς που πρέπει.

Είσαι ένας δειλός που φοβάται να απαντήσει με επιχειρήματα και καταφεύγει στις βρωμιές. Δεν ξέρω τι θυμάσαι από συναντήσεις μαζί μου, εγώ θυμάμαι πως δεν έχεις ούτε το θάρρος να σφίξεις το χέρι του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου. Φοβικός γεμάτος θηρία που ο ίδιος δημιουργείς και σε κυνηγάνε.

Είσαι δυο φορές δειλός γιατί όταν δεν μπορείς να απαντήσεις, βάζεις τους συντάκτες της εφημερίδας, αυτούς τους οποίους εξαρτώνται από το χρήμα (όχι το δικό σου, το δικό μας) να βγάζουν ανακοινώσεις. Εσύ βέβαια είσαι κάπου στην Ελβετία.

Είσαι από αυτούς που η μαγκιά τους και η απρέπειά τους περιστοιχίζεται από δεκάδες μπράβους και σωματοφύλακες, πράγμα παράξενο με τόσα καλά που έχεις προσφέρει στην κοινωνία.

Είσαι πολλά, βάτραχε Θέμο που δεν λέω εγώ αλλά καταλαβαίνουν όλοι. Ακόμη και αυτοί που σου κάνουν τεμενάδες επειδή προτιμούν να είσαι χρήσιμος απ το να είσαι επικίνδυνος.

Ποιος είμαι εγώ βάτραχε Θέμο; Ο προηγούμενος που ισχυρίστηκε ότι πήρα 1,5 εκατομμύριο από την ΕΡΤ, καταδικάστηκε με 8 μήνες φυλακή και το ξέρεις. Εσύ θα φας περισσότερο γιατί παρότι το ξέρεις, δρας με δόλο. Και αυτή τη φορά μη στείλεις πάλι δικηγόρο να αποσύρω. Θα έχεις την τύχη του Βγενόπουλου (ποινικά εννοώ γιατί εσύ είσαι ικανός να πεις πως σε απειλώ και εγώ εκτός από όλους τους τρομοκράτες μαζί).

Έχω λες και παρτίδες με την ΚΥΠ. Και με τη CIA έχω και με τη Στάζι έχω και με την FSB και με πολλούς ακόμη πράκτορες, τρομοκράτες καταζητούμενους με τους οποίους σπατάλησα αρκετά από τα 30 χρόνια δημοσιογραφίας. Αλλά πράκτορας βάτραχε Θέμο; Δεν βρήκες κάτι πιο πρωτότυπο; Να σου θυμίσω πως κάτι τύποι σαν και σένα, όταν ήθελαν να πλήξουν δημοσιογράφο στο παρελθόν, τον έλεγαν «αδελφή». Πώς σου ξέφυγε αυτό το πετυχημένο σενάριο της εθνικοπατριωτικής δεξιάς;

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως εσύ είσαι ο καλός και εγώ ο κακός. Εσύ ο τίμιος και εγώ ο αργυρώνητος. Εσύ η μαχόμενη δημοσιογραφία και εγώ αυτός που αποκρύπτει ειδήσεις. Επίσης Θέμο, μια μέρα θα σε φιλήσει η πριγκίπισσα και θα γίνεις πρίγκιπας. Μην πω και τίμιος δημοσιογράφος.

ΥΓ 1: Τόση φασαρία βάτραχε Θέμο για μια εφημερίδα που δεν πουλάει τίποτα και τόσος φόβος που ούτε το όνομά της δεν λες; Documento λέγεται και θα την πεις πολλές φορές στον ύπνο σου από δω και πέρα.

ΥΓ 2: Συνάδελφοι στο πρώτο Θέμα. Είτε υπογράφετε πραγματικά τις ανακοινώσεις είτε σας χρησιμοποιεί σαν ανθρώπινη ασπίδα, δεν σας κρατώ καμιά κακία. Έχω όμως μια αρχή: όταν δεν πεις την αλήθεια την ώρα που πρέπει, τότε σύντομα θα απολογείσαι στο ψέμα που θα φαντάζει ως αλήθεια. Να το θυμάστε αυτό. Σας εύχομαι καλή τύχη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Le Soir: «Russiagate» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δύο μήνες πριν τις ευρωεκλογές

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

Δημοσκόπηση ΜARC: Ανακτά τη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ – Τρεις μονάδες έχασε το ΠΑΣΟΚ σε 50 ημέρες

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «έδειξε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Μ. Καπνισάκης: Προτάθηκε στον Στ. Κασσελάκη να γίνει υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 – Διαψεύδει ο Μαρινάκης – Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr