Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Η ΝΔ ξεπέρασε μέχρι και το copy paste από τους καναλάρχες”

“Η ΝΔ ξεπέρασε μέχρι και το copy paste από τους καναλάρχες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η ΝΔ, με την τοποθέτησή της επί της τροπολογίας που έφερε προς ψήφιση σήμερα στη Βουλή το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποδεικνύει -για μια ακόμη φορά- ότι δίνει εξετάσεις σε συγκεκριμένα συμφέροντα» αναφέρει το υπουργείο.

Όπως σημειώνει, «το κόμμα του κ. Μητσοτάκη καλεί την κυβέρνηση να αδειοδοτήσει τεχνολογίες οι οποίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα είναι ξεπερασμένες. Πάλι καλά που δεν απαιτεί να αδειοδοτηθεί εν έτει 2017 η… ασπρόμαυρη τηλεόραση, μόνο και μόνο για να υπερασπιστεί το αφήγημα της περί δήθεν απεριόριστου αριθμού καναλιών και, στο βάθος, περί μηδενικού ή ελάχιστου τιμήματος που θα κληθούν να πληρώσουν οι καναλάρχες φίλοι της Ν.Δ. Ευτυχώς, χάρη στο διαγωνισμό που διενήργησε η Κυβέρνηση, ο ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει τόσο ότι οι άδειες δεν μπορεί να είναι απεριόριστες, όσο και ότι τίμημα πρέπει να καταβληθεί και, μάλιστα, υψηλό».

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ενημερώνει τη Ν.Δ. ότι «ήδη, σήμερα, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν ταυτόχρονα σε υψηλή και σε κανονική ευκρίνεια. Συνεπώς, κατ’ ουσίαν η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά την απόσυρση μιας διάταξης η οποία απλώς επιβεβαιώνει την πραγματικότητα την οποία τα ίδια τα λειτουργούντα κανάλια επέλεξαν και εφαρμόζουν. Ο μόνος που έμεινε να φωνασκεί είναι η Ν.Δ. Μέχρι χτες υποστήριζαν «copy paste» τις θέσεις των ιδιοκτησιών. Σήμερα τους ξεπέρασαν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πρώτη αγωγή κατά του υπ. Εσωτερικών από απόδημη Ελληνίδα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων στην Ασημακοπούλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr