Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ράνια Τζίμα: Η αγαπημένη δημοσιογράφος του Πολ Τόμσεν

Ράνια Τζίμα: Η αγαπημένη δημοσιογράφος του Πολ Τόμσεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Διονύση Θανάσουλα στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, σύμφωνα με το οποίο η Ράνια Τζίμα, δημοσιογράφος του Mega, είναι η αγαπημένη ρεπόρτερ του πιο μισητού προσώπου στην Ελλάδα, του Πολ Τόμσεν.

Όπως γράφει ήδη από τη δεύτερη παράγραφο του ρεπορτάζ του ο Διονύσης Θανάσουλας, “η ρεπόρτερ του Mega καταγοήτευσε τον Δανό με τα γαλάζια μάτια και, σύμφωνα με τις φήμες και το παρασκήνιο, έγινε η αγαπημένη του δημοσιογράφος”.

Ο Διονύσης Θανάσουλας συνεχίζει γράφοντας ότι, “εξ ου, ισχυρίζονται κάποιοι, τα αποκλειστικά θέματα που βγάζει, αλλά και η προνομιακή, όπως λένε, πληροφόρηση που έχει από τον ίδιο τον Τόμσεν. Μια πληροφόρηση που προήλθε από μια ιδιαίτερη σχέση φιλίας ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον τροϊκανό, κάτι που έχει φανεί σε ό,τι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ περί τριμερούς. Η κ. Τζίμα δεν πέφτει ποτέ έξω, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που πολλοί αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνει από τον Ιούλιο του 2012, οπότε και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δελτίο του Mega”.

Και αρκετές αράδες παρακάτω: “Οι γνωρίζοντες αυτή τη στενή φιλική σχέση εικάζουν ότι το δίδυμο Τόμσεν – Τζίμα επικοινωνεί τηλεφωνικά καθημερινά για αρκετή ώρα, ενώ συχνά συναντιούνται και για φαγητό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κάτι που είναι αναγκαίο να γίνεται για το ρεπορτάζ της τρόικας, το οποίο τρέχει συνεχώς και βγάζει συνέχεια ειδήσεις, σχεδόν πάντα αποκλειστικά από την κ. Τζίμα και το Mega”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Ράνια Τζίμα: «Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη»

Το… τερμάτισαν! Δημοσκόπηση MEGA: Προβάδισμα 6,7 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

MEGA: Πρότεινε debate Μητσοτάκη-Τσίπρα – Φοβικό όχι από ΝΔ, δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr