Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΚΑΪ γίνεται κανάλι lifestyle, κάτι σαν “σοβαρό” Star

Ο ΣΚΑΪ γίνεται κανάλι lifestyle, κάτι σαν “σοβαρό” Star
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,

Η Μαρία Ηλιάκη, ο Γιώργος Δάσκαλος και η αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα μετακομίζουν στον ΣΚΑΪ, ενώ εκτός καναλιού έχει μείνει ο Νίκος Μουτσινάς, που συζητούσε για τον “Αδύναμο Κρίκο”. Οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν κατάφεραν να πάρουν το συγκεκριμένο φορμάτ και έτσι πάγωσαν οι συζητήσεις μαζί του προσωρινά.

Στο πλευρό της Ηλιάκη ίσως βρεθεί ο Μάκης Πουνέντης ενώ ο Δάσκαλος θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα για τους τετράποδους φίλους μας (“Σαν το σκύλο με τη γάτα”).

Φιλοδοξία του καναλιού είναι να προστεθούν περισσότερα εβδομαδιαία προγράμματα που θα ταιριάζουν με το “εναλλακτικό” προφίλ του σταθμού. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού και η νέα εκπομπή “Eventful”, με θέμα την οργάνωση εκδηλώσεων που θα παρουσιάζει η Νατάσα Σιδηροκαστρίτου. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό event και bridal magazine (για οργάνωση γάμων, βάπτισης, πάρτι, γιορτών), μέσα από το οποίο οι τηλεθεατές θα ανακαλύπτουν ιδέες, προτάσεις και έξυπνες λύσεις για το πώς μπορούν μόνοι τους αλλά και με τη βοήθεια ειδικών να κάνουν την εκδήλωση ξεχωριστή.

Ανάμεσα στα νέα concept που εξετάζονται είναι και μια εκπομπή για τη μουσική, είδος υπό εξαφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, ενώ από το πρόγραμμα δεν θα λείπει και η μαγειρική.

Στον σταθμό θα μαγειρεύουν τη νέα σεζόν και ο Βαγγέλης Δρίσκας το Σαββατοκύριακο -που θα κάνει και μια δεύτερη εκπομπή η οποία θα συνδυάζει τη μαγειρική και τα ταξίδια με τίτλο “Χίλια μίλια γεύσεις”- αλλά και οι Ελένη Ψυχούλη, Ντίνα Νικολάου, Στέλιος Παρλιάρος, Άρης Τσανακλίδης. Στο μενού εντάσσεται και το καθημερινό Eat and Fit με παρουσιαστή τον πρώην παίκτη του Master Chef, Δημήτρη Δαλιάνη.

Με παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες θα συνεχίσει την πορεία του και το Joy, που θα αλλάξει τίτλο και θα λέγεται Enjoy, γράφει στο ρεπορτάζ της στο TV Έθνος η Νατάσα Παπανικολάου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Εδραιώνεται δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Σταθερά κάτω από το 30% η ΝΔ

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr