Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι τον πολεμά “Το ΒΗΜΑ”! Τρέλα!!!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι τον πολεμά “Το ΒΗΜΑ”! Τρέλα!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλο παράπονο έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης από Το ΒΗΜΑ. Ή -τουλάχιστον- παριστάνει ότι έχει πρόβλημα με Το ΒΗΜΑ. Πώς έχουν τα πράγματα.

Η εφημερίδα Το ΒΗΜΑ ξεκίνησε από την Κυριακή μια θεαματική κωλοτούμπα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία προσπαθεί να κάνει και το Mega με τη σειρά του.

Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, που από ανύπαρκτο ακόμα κόμμα υποστηρίχτηκε με πάθος από όλα τα συστημικά Μέσα, τώρα δείχνει -μέσω του Σταύρου Θεοδωράκη- δυσαρεστημένο από την προσπάθεια του ΒΗΜΑτος να διασωθεί, φλερτάροντας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας από τη σκηνή του «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη, είπε:

“Το Ποτάμι ξεφουσκώνει γράφει -ή μάλλον παρακαλεί- εδώ και μήνες η διευθυντική πένα της εφημερίδας Τα Νέα. Το Ποτάμι είναι ένα ασπόνδυλο κόμμα, συμπληρώνει κάθε Κυριακή ο διευθυντής της εφημερίδας Το Βήμα. Την απάντηση για το αν το Ποτάμι ξεφουσκώνει τη δίνει κάθε μέρα ο ελληνικός λαός. Δεν έχουμε εφημερίδες, δεν έχουμε κανάλια, στις ειδήσεις εμφανιζόμαστε για δευτερόλεπτα, αλλά είμαστε εδώ παρόντες και δυνατοί. Και σήμερα δέκα πέντε μέρες πριν από τις εκλογές που τα ψέματα τελειώνουν, όλος ο Τύπος από την Αυγή μέχρι το Βήμα, το ομολογούν. Το Ποτάμι είναι η τρίτη δύναμη της χώρας. Το Ποτάμι θα πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή.

Αν λοιπόν ο λαός έδωσε την απάντηση για το Ποτάμι που ξεφουσκώνει – εγώ θα δώσω την απάντηση για το ασπόνδυλο κόμμα Ποτάμι.

Τι εννοεί ο διευθυντής του Βήματος; Να σας πω εγώ τι εννοεί. Ότι αυτό το κόμμα «δεν έχει κάποιον να συνεννοηθούμε. Δεν έχει κάποιον να παζαρέψουμε. Δεν έχει σπονδύλους να κρατηθούμε τώρα που οι προστάτες μας καταποντίζονται». Και ναι, έτσι είναι.

Το Ποτάμι δεν έχει και δεν θα έχει σπονδύλους για αυτούς. Το Ποτάμι είναι ένα λαϊκό κίνημα που δεν έχει κρυφούς μετόχους. Δεν έχει ανάγκη από συνεννοήσεις και παζάρια. Δεν πήρε την άδειά σας για να εμφανιστεί και δεν θα παζαρέψει μαζί σας τις θέσεις του και τα στελέχη του…”.

Μα τι λέει ο άνθρωπος; Το ΠΟΤΑΜΙ δεν έχει προβολή από τα Μέσα; Προφανώς μας θεωρεί όλους… τηλεθεατές του.

Πάντως, μια χαρά το “παίζει” ο Σταύρος Θεοδωράκης, τώρα παριστάνει και τον αντισυστημικό, ότι δήθεν τον “μάχεται” η ίδια η μήτρα που τον εκκόλαψε.

Το τραγικό για τον τόπο όμως δεν είναι οι πολιτικές ασυναρτησίες και οι τηλεοπτικοί θεατρινισμοί του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά η πιθανότητα αυτό το νεοφιλελεύθερο απολιτίκ μόρφωμα να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.

Θα πρόκειται για τον πλήρη εξευτελισμό της ελληνικής Δημοκρατίας το Ποτάμι “τρίτη δύναμη”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»

Μουράτ Γετκίν: Την 1η Απριλίου «όλοι θα ξυπνήσουμε σε μια διαφορετική Τουρκία»

Η Κωνσταντινούπολη θα κρίνει το μέλλον του Ερντογάν – Τα δυο σενάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...