Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς προς Τσίπρα: Δεν σας αφήνουν οι δικοί σας να κυβερνήσετε τη χώρα

Σαμαράς προς Τσίπρα: Δεν σας αφήνουν οι δικοί σας να κυβερνήσετε τη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς,

Να απαντήσει στην πρόκληση-πρόκληση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να στηρίξει η αντιπολίτευση την κυβέρνηση, επιχείρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Βουλής.

«Θα στηρίξουμε, αλλά δεν θα στηρίξουμε οτιδήποτε. Αν γυρίσετε την χώρα σε ύφεση δεν μπορούμε να στηρίξουμε νέο κύκλο θυσιών. Οδηγείτε την χώρα ολοταχώς στην ύφεση με την ασφυξία που προκαλέσατε. Εμείς πληρώναμε, εσείς τάζετε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και κατήγγειλε ότι «ο κ. Τσίπρας κάνει θέατρο με εικονική διαπραγμάτευση».

Ο κ. Σαμαράς , κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι δεν γνωρίζει η αντιπολίτευση τι περιέχει η νέα συμφωνία με τους εταίρους και μάλιστα απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε:

«Που είναι η συμφωνία; Να συμφωνήσουμε σε τι; Σας φταίνε όλοι οι άλλοι; Εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη. Χτυπάτε την αντιπολίτευση για να προειδοποιήσατε τους δικούς σας. Επειδή δύο μήνες δεν κυβερνάτε; Ούτε την συμφωνία της 20ης Φερβουαρίου δεν μας φέρατε; Εμείς είμαστε με την Ελλάδα και ότι την ωφελεί είμαστε υπέρ. Μας καλέσατε να μας ενημερώσετε σε τι; Η σημερινή συζήτηση δείχνει πανικό. Θα έπρεπε να είχατε φέρει την παράταση του μνημονίου αν θέλετε να μιλάμε για δημοκρατία».

Ακόμη, ο κ. Σαμαράς επέμενε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί το μνημόνιο, λέγοντας ότι έχει υιοθετήσει τα περισσότερα μέτρα από όσα περιλαμβάνει το mail Χαρδούβελη.

Απαντώντας για τον στενό του συνεργάτη Σταύρο Παπασταύρου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Μιλήσατε για δικό μου συνεργάτη. Εγώ μιλάω ευθέως μακάρι να είχε η Ελλάδα 10 Παπασταύρου πρόσφερε πολλά στην χώρα. Έουν δοθεί απαντήσεις και στοιχεία εκεί που πρέπει . Ντροπή να μιλάτε για παραμύθια της Χαλιμάς. Θέλετε να κατασκευάσετε μέσα στην ΝΔ έναν Κατρούγκαλο, αλλά δεν θα τον βρείτε στη ΝΔ».

Ο κ. σαμαράς αναφέρθηκε και στις γερμανικές αποζημιώσεις και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, είπε “κ. Τσίπρα είστε Μερκελιστής”, εξηγώντας ότι ο πρωθυπουργός μετέτρεψε το αίτημα σε ηθικό, στην συνάντηση του με την καγκελάριο Μέρκελ, απεμπολώντας τα άλλα δικαιώματα.

Τέλος ο αρχηγός της ΝΔ, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε: «Δεν κυβερνάτε τη χώρα, διότι δεν σας αφήνουν οι δικοί σας να κυβερνήσετε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Αντώνης Σαμαράς: «Χτύπημα» κατά Μητσοτάκη στο παρά πέντε του συνεδρίου με αφορμή την υποψηφιότητα Μουρούτη

Ο Ανδρέας Μπούσιος νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...