Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ του “ναι” στο δημοψήφισμα

Βουλευτής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ του “ναι” στο δημοψήφισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Βασίλη Κόκκαλη, που ζήτησε να ακυρωθεί το δημοψήφισμα τονίζοντας ότι δεν είχε την εντολή να κλείσουν τις τράπεζες, αναφέροντας πως “προέτρεψα τον Πρωθυπουργό να ακυρώσει το δημοψήφισμα, γιατί το μόνο που θα πετύχει αυτό το δημοψήφισμα είναι η διχόνοια” ήρθε και δεύτερο χτύπημα από βουλευτή των ΑΝΕΛ, υπέρ του «ναι».

Ο Κώστας Δαμαβολίτης, κάλεσε τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ΝΑΙ, όπως γράφει το usay.gr.

Μια ηχηρή διαφοροποίηση εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής που αποκάλυψε το Ράδιο 9,84 της Κρήτης.

Στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης αποκάλυψε τη διαφοροποίησή του από την επίσημη γραμμή του κόμματός του, λέγοντας ότι πρόκειται να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο κ. Δαμαβολίτης τόνισε ότι η στάση του αυτή δε σημαίνει ότι νομιμοποιεί τα μνημόνια, τους εκβιασμούς των δανειστών ή την οικονομική πολιτική που επιβλήθηκε από την τρόικα και οδήγησε στην καταστροφή των Ελλήνων.

Αλλά τονίζει ότι, παρ’ όλα αυτά, θεωρεί ότι το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται εντός της Ευρώπης και όχι εκτός και για το λόγο αυτό θα πάει “κόντρα” στην εκπεφρασμένη γραμμή που έχει δώσει ο πρόεδρος του κόμματος στο οποίο ανήκει.

«Η επιλογή είναι μεταξύ μιας συμφωνίας με μέτρα επώδυνα ή με ρήξη», τόνισε ο κ. Δαμαβολίτης, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, δείχνει να είναι υπέρ της συμφωνίας.

«Το διά ταύτα, έτσι όπως αποτυπώνεται, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής», επισήμανε, λέγοντας ότι αν τη Δευτέρα το πρωί πάρουμε «αυτό το περήφανο “όχι” και πάμε να διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη και μάλιστα με τις αγορές να μην έχουν πάθει ζημιά… αν λοιπόν πάμε και μας ξαναπούνε “όχι”, τι ακριβώς θα κάνουμε;», είπε ο κ. Δαμαβολίτης, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον.

«Είμαι υπέρ του “ναι”», ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι «την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει “ναι”» ενώ απαντώντας σε ερώτηση τι θα κάνει ο κ. Καμμένος απάντησε ότι ο πρόεδρος αν θέλει ας τον διαγράψει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιερώνυμος: Για τον γάμο ομόφυλων «θα μπορούσε να γίνει και ένα δημοψήφισμα

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Ελβετία: Ψήφισαν για υψηλότερους φόρους στις επιχειρήσεις και κλίμα

Γιάννης Μοίρας: Λίγη ντροπή επιτέλους κ. Ανδρουλάκη

Τσαπανίδου: Mήνυμα σε ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία του με τη ΝΔ και αυτοκριτική για τους ΑΝΕΛ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...