ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Στόχος των θρησκόληπτων ο Αλέξης Τσίπρας - Ακροδεξιοί «μπατριώτες» του καναπέ με τη Μαρία Καρυστιανού
Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»
Η ιρανική «υπερδύναμη πυραύλων» ενδέχεται να στοχοποιήσει εκατομμύρια Ισραηλινούς αμάχους
Παραιτήθηκε ο Αυλωνίτης από το Κίνημα Δημοκρατίας - Καταγγελίες για «προσωποκεντρική μετάλλαξη»
Ο Λαφαζάνης «γκρινιάζει» γιατί του ακύρωσαν εκδήλωση υποστήριξης της ισλαμοφασιστικής θεοκρατίας του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε διάψευση της δημοσκόπησής της προχώρησε η εταιρία δημοσκοπήσεων GPO, η οποία δείχνει το «ναι» στο δημοψήφισμα να προηγείται του «όχι».
Όπως ανακοίνωσε η εταιρία εν αγνοία της και χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της εταιρείας, δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα ενημέρωσης αποσπασματικά ευρήματα τμήματος έρευνας σχετικά με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Η GPO δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των συμφερόντων της.
Παράλληλα αναφέρει πως ο νόμος επιτρέπει την ενημέρωση των πολιτών με τη δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων ερευνών- δημοσκοπήσεων. Αυτό όμως πρέπει να γίνεται με υπεύθυνο και ολοκληρωμένο τρόπο και τη συμμετοχή των εταιρειών δημοσκοπήσεων, όπως ο νόμος ορίζει.
Τέλος όπως τονίζει η GPO “αυτό ισχύει πάντοτε, αυτό πρέπει να ισχύσει και τώρα μπροστά σε μια τόσο κρίσιμη απόφαση του ελληνικού λαού.”























































