Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Βλέπει” εκλογική νίκη ο Μεϊμαράκης – “Πολιτικοί τυχοδιώκτες Τσίπρας, Καμμένος”

“Βλέπει” εκλογική νίκη ο Μεϊμαράκης  – “Πολιτικοί τυχοδιώκτες Τσίπρας, Καμμένος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα επίθεση εναντίον του Α. Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αναλυτικό σημείωμα που εξεδόθη από τη Λεωφόρο Συγγρού. «Οι Τσίπρας και Καμμένος είχαν τη δεδηλωμένη αλλά επέλεξαν την οδό του πολιτικού τυχοδιωκτισμού», αναφέρεται στο σημείωμα.

Όπως μάλιστα σημειώνεται, είναι εφικτός στόχος για τη Νέα Δημοκρατία «να κερδίσει τις εκλογές έστω και με μία ψήφο για να βγάλει τη χώρα από το βούρκο και να αποκαταστήσει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και εξόδου από την κρίση».

Αναλυτικά το σημείωμα:

-Η Νέα Δημοκρατία συμπεριφέρθηκε πάντα με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Είπαμε πάντα την αλήθεια, στηρίξαμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, καταβάλαμε δια του προέδρου μας Ευάγγελου Μεϊμαράκη κάθε προσπάθεια για να αποτραπούν οι εκλογές, εν μέσω διάλυσης της οικονομίας και περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων.

-Είπαμε από την αρχή ότι το να στηθούν για τρίτη φορά μέσα σε οκτώ μήνες κάλπες θα μας πάει πάλι πίσω και θα στοιχίσει στην οικονομία. Το κόστος θα κληθεί να πληρώσει και πάλι ο ελληνικός λαός με νέα επώδυνα μέτρα.

-Αυτό είναι κάτι που ο λαός το αντιλαμβάνεται, όπως προκύπτει και από την πρώτη δημοσκόπηση που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild», όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνά το 28%, ενώ η Ν.Δ. βρίσκεται στο 25%. Όποιος γνωρίζει από δυναμική και ψυχολογία δημοσκοπήσεων, ξέρει ότι αυτό σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε θέση υπεροχής πριν ακόμη προκηρυχθούν οι εκλογές.

-Οι Τσίπρας και Καμμένος είχαν τη δεδηλωμένη στη Βουλή, αλλά επέλεξαν την οδό του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

-Ουδέποτε στο παρελθόν στη μεταπολιτευτική Ιστορία της χώρας υπήρξε τόσο μεγάλη συνεννόηση και στήριξη από αντιπολίτευση, προκειμένου να σωθεί η χώρα. Γι’ αυτό και η Ν.Δ. πίστευε ότι έπρεπε να βρεθεί λύση από την παρούσα Βουλή.

-Ωστόσο – και με αποκλειστική ευθύνη των Τσίπρα – Καμμένου, όπως δικό τους είναι και το τρίτο μνημόνιο – μετά την κατάθεση της εντολής από τον Πρόεδρο κ. Μεϊμαράκη, η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως έτοιμη για τις εκλογές, τις οποίες θα κερδίσει.

-Για τη Ν.Δ. οι εκλογές, που ο κ. Τσίπρας προκάλεσε μέσα στον πανικό του, είναι καλοδεχούμενες. Για να απαλλαγεί η χώρα από μια ανίκανη κυβέρνηση, αποτυχημένη σε όλους τους τομείς, από ένα κόμμα συνιστωσών που ασχολείται μόνο με το κομματικό συμφέρον και αδιαφορεί για τη χώρα και το λαό.

-Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι με πρόσχημα την απώλεια της δεδηλωμένης, που όμως ουδέποτε διαπιστώθηκε μέσα στη Βουλή όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει τη χώρα σε εκλογές με μεγάλη βιασύνη και μέσα στο κατακαλόκαιρο, για να μην προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το βάρος του τρίτου μνημονίου, που έφεραν οι Τσίπρας-Καμμένος. Πάνε σε εκλογές χωρίς να έχουν καμιά πολιτική πρόταση.

-Η Νέα Δημοκρατία έχει πολιτική πρόταση την οποία θα καταθέσει και για την οποία θα δεσμευτεί.

-Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που πάντα παίρνει στα χέρια της τη χώρα στα δύσκολα και με σκληρή δουλειά, ενότητα και συνέπεια την οδηγεί στην έξοδο από τα σκοτεινά τούνελ, στα οποία άλλοι πάντα την οδηγούν.

-Μέσα στα πολλά ψέματα που έχει πει ο κ. Τσίπρας, τόλμησε να δηλώσει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης… «αποκαταστάθηκε πλήρως η οικονομική σταθερότητα»! Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

-Είπε επίσης ο κ. Τσίπρας ότι η εντολή που έλαβε στις 25 Ιανουαρίου εξήντλησε τα όριά της. Όλοι καταλαβαίνουν ότι εντολή μετά από γενικές εθνικές εκλογές δεν εξαντλείται σε έξι μήνες.

-Ο κ. Τσίπρας ήταν μαζί με τον κ. Λαφαζάνη, τον κ. Βαρουφάκη και όλους τους διαφωνούντες. Έλεγαν τα ίδια, πίστευαν τα ίδια, συμφωνούσαν σε όλα. Ο κ. Τσίπρας διόρισε τους υπουργούς του, την πρόεδρο της Βουλής, τους κοινοβουλευτικούς του εκπροσώπους, τους προέδρους των κοινοβουλευτικών επιτροπών, τους επικεφαλής στους διεθνείς οργανισμούς. Μαζί και αχώριστοι ήσαν μέχρι την επομένη του δημοψηφίσματος. Πότε διαφώνησαν;

-Οι Έλληνες δεν μπορούν να παρακολουθούν άλλη μια θεατρική παράσταση του διαχρονικού έργου «Διάσπαση της Αριστεράς».

-Σκοπός τους είναι να υφαρπάσουν την ψήφο των μετριοπαθών Ελλήνων που θέλουν συμφωνία για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ μέσω του ΣΥΡΙΖΑ Α’ και την αντιμνημονιακή ψήφο μέσω του ΣΥΡΙΖΑ Β’.

-Μόνη λύση για να απαλλαγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο ψεμάτων και ανικανότητας η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία.

-Εφικτός στόχος για τη Νέα Δημοκρατία είναι να κερδίσει τις εκλογές έστω και με μία ψήφο για να βγάλει τη χώρα από το βούρκο και να αποκαταστήσει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και εξόδου από την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...