Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Άρξατε πυρ» από τον Τσίπρα για αυτοδυναμία

«Άρξατε πυρ» από τον Τσίπρα για αυτοδυναμία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε προεκλογική τροχιά μπαίνουν ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας έχοντας αφήσει πίσω τη φθορά που προκάλεσε στο εσωτερικό του κόμματος η αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας.

Θετικά αποτιμούν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, καθώς διαψεύσθηκαν οι φόβοι των τελευταίων ημερών για παρεμβάσεις αλλά και νέες αποχωρήσεις που θα επέτειναν την εικόνα διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα τονίσουν πως το Σααββατοκύριακο στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, η συσπείρωση που επιτεύχθηκε μπορεί να οικοδομήσει γερές βάσεις ώστε να προχωρήσει το κόμμα στην αντεπίθεση στην μάχη των εκλογών.

Ο προβληματισμός στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα δεν λείπει αναφορικά με το κλείσιμο της ψαλίδας που έχει αποτυπωθεί στις δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου, ωστόσο εκτιμάται πως η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία βρίσκεται στο 50% εν αντίθεση με αυτή της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται στο 75% μπορεί να δώσει τις λύσεις που ψάχνουν ώστε το κόμμα της Κουμουνδούρου να επιτύχει αυτοδυναμία.

Ο Αλέξης Τσίπρας τις μέρες που θα ακολουθήσουν αναμένεται να κλιμακώσει περαιτέρω την ρητορική του ενάντια τόσο στη ΝΔ όσο και στον ίδιο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Το στίγμα τις πολωτικής ρητορικής που πρόκειται να ακολουθήσει δόθηκε ξεκάθαρα από την ομιλία του στη Συνδιάσκεψη.

«Με ποιους θα συνεργαστούμε, διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας. Με αυτούς που έκρυβαν λίστα Λαγκάρντ, με αυτούς που έπαιρναν το 3% από τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς και τα εξοπλιστικά προγράμματα;» διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι πληροφορίες λένε πως από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα προγραμματίζονται τέσσερις ή πέντε αναλυτικές και θεματικές παρουσιάσεις του νέου κυβερνητικού προγράμματος, όπως καταρτίστηκε και συμφωνήθηκε στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.

Στο πρόγραμμα αυτό προβλέπεται η τήρηση των συμφωνηθέντων που διασφαλίζουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, αλλά και οι ριζικές μεταρρυθμίσεις «αντίβαρο» προς το μνημόνιο, οι οποίες δεν έρχονται σε αντίθεση με τη συμφωνία, ώστε να διασφαλιστεί το κοινωνικό πρόσημο της Αριστεράς, με καθαρή στόχευση τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε έκκληση προς τα μέλη της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης να προτείνουν ανθρώπους αριστερούς, όχι με την ταμπέλα της Αριστερά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...