Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης από Ρηγίλλης: Να πάμε την Ελλάδα μπροστά – Εγγυόμαστε το μέλλον

Μεϊμαράκης από Ρηγίλλης: Να πάμε την Ελλάδα μπροστά – Εγγυόμαστε το μέλλον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενωτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην επιστροφή του κόμματος στα γραφεία της Ρηγίλλης. Τη φυσική έδρα της ελληνικής κεντροδεξιάς παράταξης, με παλιά στελέχη του κόμματος να συγκινούνται στη θύμιση όλων των στιγμών που σημάδεψαν την ιστορία της παράταξης. Η οδός Ρηγίλλης ζει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος που κάλλιστα θα τις μπορούσε να τις συγκρίνει κάποιος με τις βραδιές των εκλογικών νικών του 1990, 2004 και του 2007. Λίγο πριν είχε χαιρετήσει Καραμανλή και Σαμαρά και λέγοντάς τους «καλώς ήρθατε στο σπίτι σας».

“Να πάμε ξανά την Ελλάδα μπροστά”, ξεκίνησε την ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με έντονο το αίσθημα της συσπείρωσης και μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της Νέας δημοκρατίας.

“Εδώ που ξεκίνησε τη πορεία της η ευρωπαϊκή και σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξή μας. Εδώ που μοιραστήκαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες, νίκες και ήττες. Εδώ είναι οι ρίζες μας, εδώ έχει γραφτεί η ιστορία”, υπερθεμάτισε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος εξέφρασε την αδήριτη ανάγκη επαναπατρισμού των ψηφοφόρων, που έχουν αποστασιοποιηθεί για διάφορους λόγους.

Οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας έσπευσαν κατά χιλιάδες στο κάλεσμα Μεϊμαράκη για να συναντηθεί “το νέο και το παλιό και να εγγυηθεί για το μέλλον της Ελλάδας”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στους παλαιότερους ηγέτες του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γέωργιο Ράλλη, Ευάγγελο Αβέρωφ, Μιλτιάδη Έβερτ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά. «Τιμούμε όλα τα στελέχη και τον απλο πολίτη», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «αυτό το παλιό έχει μία ιστορία για την οποία είναι περήφανο και κυβερνούσε με την ψήφο του ελληνικού λαού».

Ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε ότι εκπροσωπεί το παλιό λέγοντας πως «εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί για να εγγυηθούμε την πορεία της χώρας. Πρόοδος δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε πειράματα που καταλήγουν σε φέσια 90 δισ.», είπε ο κ. Μεϊμαράκης αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο που κυβέρνησαν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, τόνισε ότι δεν θέλει να πει το όνομά του, καθώς «σήμερα γιορτάζει η Νέα Δημοκρατία».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνθηκε σε όλους τους πολίτες, κάνοντας λόγο για σίγουρα βήματα και τονίζοντας ότι η Ν.Δ. εγγυάται το μέλλον.

«Να μην πάει κανείς σε τιμωρητική ψήφο, κόστισαν επτά μήνες και 90 δισ. Πολλά δεν είναι για να διαμαρτυρόμαστε»;, διερωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης. «Είμαστε το καινούριο, είμαστε αυτό που έρχεται» υπογράμμισε.

 

Στη Ρηγίλλης και ο Κώστας Καραμανλής

Στο κτήριο της Ρηγίλλης στο νούμερο 18, εμφανίστηκε και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεκλογική ομιλία του.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Κώστας Καραμανλής δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με πλήθος κόσμου ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον συνεχάρησαν για την παρουσία του αλλά και τη στήριξη που παρέχει από άλλο πια μετερίζι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στο κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...