Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Π. Καμμένος: “Οι τραπεζίτες με κομπίνες και απάτες… έκαναν το τραπεζικό χρέος δημοσιονομικό!”

Π. Καμμένος: “Οι τραπεζίτες με κομπίνες και απάτες… έκαναν το τραπεζικό χρέος δημοσιονομικό!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, χαρακτήρισε παράνομες, αντισυνταγματικές και άκυρες τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου, ζητώντας από τους πολίτες να συγκροτηθούν σε συντακτική εθνοσυνέλευση «για να ανατραπούν τα νομοθετήματα που φέρνουν οι δανειστές».

Ο κ. Καμμένος είπε πως το πρώτο κιόλας βράδυ που θα είναι στη Βουλή με εντολή του ελληνικού λαού θα καταργήσει όλα τα Μνημόνια και δεν θα αναγνωρίσει καμία δανειακή σύμβαση.

Ανέφερε ότι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ έχει την υπογραφή του Οργανισμού αυτού, αλλά που τα συνέταξε ο ΙΟΒΕ ο οργανισμός δηλαδή στον οποίο προϊστάμενος ήταν ο κ. Στουρνάρας.

Αναφερόμενος στο θέμα του γάλακτος αφού επισήμανε πως οι κυβερνητικοί βουλευτές «ανέβασαν» το θέμα τεχνηέντως, τόνισε ότι στόχος με τις ρυθμίσεις αυτές είναι να αποκτήσουν τον έλεγχο των προϊόντων οι πολυεθνικές εταιρείες και εκτίμησε ότι έτσι θα περάσουν στον έλεγχο του λαού.

Για την διάταξη σχετικώς με τα φωτοβολταϊκά ο κ. Καμμένος είπε πως ο σκοπός της είναι για να δημιουργηθούν τεράστιες μονάδες που θα ελέγχουν την ενέργεια.

«Το ίδιο γίνεται παντού, αλλά κυρίως για τις τράπεζες. Θα δούμε μέχρι τις εκλογές την κα Μέρκελ στην Ελλάδα που θα ανακοινώσει την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδος που θα είναι η ρύθμιση των μακροχρόνιων δανείων με μικρότερο επιτόκιο. Εκεί θα παραδοθεί πλήρως η κυριαρχία της χώρας» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Όπως είπε οι ίδιοι οι τραπεζίτες με κομπίνες και απάτες δημιούργησαν τεράστιες τρύπες στις τράπεζές τους και μετά έκαναν το τραπεζικό χρέος δημοσιονομικό.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως σήμερα έρχονται να νομοθετήσουν για την μελλοντική απαλλαγή από ποινικά δικαστήρια αυτοί που σήμερα διαπράττουν τα εγκλήματα.

Τέλος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι καλύπτεται ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ενώ κατέθεσε στα πρακτικά απόρρητο έγγραφο που περιέχεται το σύνολο του αρχείου της διεύθυνσης του πιστωτικού συστήματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταλήγοντας είπε: Εμείς για τις αρχές θα παλαίψουμε μέχρι τέλους. Αντέχουμε γιατί είμαστε μαζί με τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Νίκος Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...