Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έτοιμος για “μπουρλότο” με ονοματεπώνυμα ο Τσίπρας

Έτοιμος για “μπουρλότο” με ονοματεπώνυμα ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό ενώπιον όλης της χώρας και να φέρει προ των ευθυνών τους με ονοματεπώνυμα όλους εκείνους που έχουν δημιουργήσει το πλέγμα διαπλοκής φέρεται να είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φτάσει όλα τα στοιχεία τα οποία θα παραθέσουν ο Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή.

Πληροφορίες του TRIBUNE κάνουν λόγο για ογκώδεις φακέλους που θα επιστρατευθούν με στόχο να αποδείξουν στην πράξη ποιος είναι αυτός που επί σειρά ετών έχει χτίσει το σαθρό οικοδόμημα της διαπλοκής και χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθούν εκτός των άλλων και οι περιβόητες λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς, οι οποίες όπως σημειώνουν στην κυβέρνηση “για πρώτη φορά γίνονται αντικείμενο έρευνας της Δικαιοσύνης αφού λειτουργεί απρόσκοπτα”.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν θα περιοριστεί εκεί, αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρωθυπουργός θα κλιμακώσει την μετωπική σύγκρουση με συγκεκριμένα στοιχεία για τις σχέσεις “ολιγαχρών” και μιντιαρχών με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είναι φυσικό, από το τσουνάμι αποκαλύψεων δεν πρόκειται να γλιτώσει και ο γνωστός εκδότης, ο οποίος έχει τον τελευταίο καιρό μετατρέψει το Άγιο συγκρότημα σε ναυαρχίδα βρώμικου πολέμου για να ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα, με το αξιωματούχους του Μαξίμου να σημειώνουν πως “το παλιό σύστημα πνέει τα λοίσθια και αυτή είναι η απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει από το δόκανο της Δικαιοσύνης”.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αφού όπως έχει ήδη γίνει γνωστό έχει διαμηνύσει σε συνεργάτες του πως “όταν μιλήσει, θα τρέχουν να κρυφτούν όλοι”…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Οικογένεια αδικοχαμένου Ιάσονα Λαλαούνη: Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Ποινή 3 ετών με αναστολή στον οδηγό της Ντ. Μπακογιάννη για τον θανάσιμο τραυματισμό του Ιάσωνα Λαλαούνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...