Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο γελοίος Φαμπρ με τα… πέη κατηγορεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ως εθνικιστές

Ο γελοίος Φαμπρ με τα… πέη κατηγορεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ως εθνικιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μια ακόμη φορά η θολοκουλτούρα της ασχήμιας και της παρακμής, της χυδαιότητας και του σεξισμού, επιτίθεται σε όσους έχουν άλλη αισθητική ως “εθνικιστές”.

Ο λόγος για τον βασανιστή ζώων Γιαν Φαμπρ που αν και ξεκουμπίστηκε από τη χώρα μας, μαζί με τα… πέη του, φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το… ψυχολογικό τραύμα που απέκτησε στην Ελλάδα στη βραχύβια “καριέρα” του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών.

Ο Φλαμανδός ψυχάκιας, με ανάρτησή του στο Facebook, στάζει… φαρμάκι για τους Έλληνες καλλιτέχνες που συγκεντρώθηκαν στο θέατρο Σφενδόνη, για να ζητήσουν την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά και του διευθυντή του γραφείου του.

Μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης της γνωστής και μη εξαιρετέας παράστασης με τα «Παλλόμενα Πέη» κάνει λόγο για εθνικιστικό αντανακλαστικό μιας κυρίαρχης ομάδας μέτριων και οργισμένων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Να υπενθυμίσουμε ότι Γιαν Φαμπρ πέρα από “παλλόμενα πέη” έχει βάλει χορεύτριες να ουρούν πάνω στη σκηνή ενώ έχει κατηγορηθεί για τον βασανισμό ζώων. Όταν ήταν νέος ζωγράφιζε με το αίμα του. Αυτός ο ψυχανώμαλος έγραψε:

«Χθες, μια ομάδα Ελλήνων καλλιτεχνών συγκεντρώθηκαν ξανά για να συζητήσουν το μέλλον του Φεστιβάλ τους και την πολιτιστική πολιτική της κυβέρνησης. Κάποιοι από τους φίλους μου στην Αθήνα πήγαν σε αυτή τη συνάντηση. Φαίνεται πως ένας επαγγελματίας Έλληνας επιμελητής έπρεπε να εξηγήσει τη λέξη και τη λειτουργία ενός “επιμελητή”. Η θέση μου ως επιμελητή ήταν ξεκάθαρα από την αρχή χαμένη στη μετάφραση. Παρόλο που είναι ένας διεθνής όρος που όλοι στην τέχνη και τον θεατρικό κόσμο στην Ευρώπη γνωρίζουν.

Απ’ αυτό που καταλαβαίνω, οι Έλληνες καλλιτέχνες που ήδη έχουν πάρει εγγυήσεις ότι θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ φέτος το καλοκαίρι, δεν ήταν παρόντες, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου για αυτό το εθνικιστικό αντανακλαστικό μιας κυρίαρχης ομάδας μέτριων και απογοητευμένων Ελλήνων καλλιτεχνών που κυρίως απορρίπτουν νέα οράματα και προσεγγίσεις από το εξωτερικό. Ελπίζω σοβαροί Έλληνες καλλιτέχνες θα έχουν σοβαρή συνεισφορά στις αλλαγές που χρειάζονται για να δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση στο πολιτιστικό περιεχόμενο του Ελληνικού Φεστιβάλ».

Ο ουρολάγνος πεολάγνος βασανιστής ζώων κατηγορεί τους άλλους ως “μέτριους” και “εθνικιστές”… Τι άλλο θα ακούσουμε από τα σκουπίδια της θολοκουλτούρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο «θάνατος» του ΙΝΤΕΑΛ: Σε μια τέτοια «χώρα»-λάφυρο… εμείς θα είμαστε ένα απέραντο ξενοδοχείο

Στο φως μεγάλο μέρος της αρχικής βυζαντινής Τράπεζας του 10ου αιώνα στη Μονή Βατοπεδίου

Η Ελλάδα τίμησε τους Αβορίγινες με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη

Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς σε ηλικία 86 ετών

Η Ακρόπολη δεν «αντέχει» πάνω από 21.000 επισκέπτες ημερησίως

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...