Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο πολλούς τεμενάδες στον Πούτιν ήθελε ο Λαφαζάνης και συγχύστηκε

Ποιο πολλούς τεμενάδες στον Πούτιν ήθελε ο Λαφαζάνης και συγχύστηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για υποβάθμιση της επίσκεψης Πούτιν στην Ελλάδα και «ασφυκτικό» περιορισμό των αποτελεσμάτων της, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η κυβέρνηση ακολουθώντας απολύτως τις αμερικανονατοϊκές προδιαγραφές και κατευθύνσεις, υποβάθμισε αφόρητα την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα και περιόρισε ασφυκτικά τις δυνατότητες που υπήρχαν για την προετοιμασία της και για να επιτευχθούν χειροπιαστά αποτελέσματα σ’ όλους τους τομείς των ελληνορωσικών σχέσεων», επισήμανε, με αφορμή την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Αθήνα και το Άγιον Όρος.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας συνέχισε, τονίζοντας πως είναι τραγικό η Ελλάδα να υπερψηφίζει και να εγκρίνει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ όλες τις αποφάσεις και κινήσεις που προωθούν ένα νεοψυχροπολεμικό κλοιό γύρω από τη Ρωσία.

«Η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, για την οποία έκανε λόγο ο κ. Τσίπρας, αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο, ενώ η φράση του ότι είναι στρατηγική επιλογή η συνεργασία με τη Ρωσία, αντιπροσωπεύει μια κενή περιεχομένου επικοινωνιακή τακτική» επισήμανε, στο ίδιο, επικριτικό ύφος

Ανέφερε επίσης, ότι «η μνημονιακή Ελλάδα αποτελεί, δυστυχώς, ευρω-ατλαντικό οικόπεδο» και ότι «το μνημόνιο δεν αντιπροσωπεύει απλώς και μόνο οικονομική υποδούλωση αλλά κυρίως πολιτική και εθνική υποδούλωση».

Στον παράλληλο γραφικό κόσμο του Παναγιώτη Λαφαζάνη, του παντελώς άσχετου και από γεωπολιτική, η εθνική ανεξαρτησία εννοείται ως απελευθέρωση από τη Δύση και υποδούλωση στη Ρωσία. Ποιο στόκος δεν γίνεται…

Υ.Γ. Έχει ενημερώσει κάποιος τον Λαφαζάνη ότι ο Πούτιν δεν είναι κομμουνιστής και ότι όσες φορές η Ελλάδα του ζήτησε βοήθεια έδειξε τη Δύση; Απλή απορία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο

DW: Ρωσικές βόμβες ολίσθησης συνθλίβουν την ουκρανική άμυνα

Ουκρανία: 25.000 Ρώσοι στρατιώτες έτοιμοι να καταλάβουν δύο στρατηγικής σημασίας πόλεις

Ο Λαβρόφ προειδοποιεί ότι η Δύση οδεύει προς μια σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...