Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι και γιατί “χτυπούν” τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Ποιοι και γιατί “χτυπούν” τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν χρειάστηκε παρά μία τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την ωμή παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και αμέσως ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση εναντίον του.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τα όσα είχε αναφέρει στην απαντητική του επιστολή και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τονίζοντας επί της ουσίας ότι η επιστολή της Κομισιόν αποτελεί προτροπή σε παρέμβαση στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Γιατί ωστόσο ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι επέδειξαν τέτοια αντανακλαστικά;

“Το σωστό ερώτημα είναι όχι γιατί αλλά για ποιον” σημειώνουν γνωρίζοντες την “γαλάζια” Ιερουσαλήμ, η οποία όπως διαβεβαιώνουν “βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, υπενθυμίζοντας πως πέραν των υποθέσεων που φέρνει εις πέρας το τελευταίο διάστημα η Δικαιοσύνη θίγοντας μεγάλα συμφέροντα, ότι ο πρώην δικαστικός λειτουργός ήταν επικεφαλής της ΕΥΠ επί Καραμανλή.

Την ώρα που η ηγεσία της ΝΔ συνεχίζει να ποιεί τη νήσσα για την παραπομπή Γεωργίου για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009, γεγονός που έχει προκαλέσει το μένος του Κώστα Καραμανλή και ολόκληρης της “καραμανλικής” πτέρυγας, οι πολιτικές δυνάμεις που “φλερτάρουν” με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στοχοποιούν τον πρώην πρωθυπουργό.

Και η Χαριλάου Τρικούπη από την πλευρά της εν μέρει δικαιολογείται, αφού εκ των πραγμάτων η επίθεσή της αποτελεί συνεπή – ασχέτως εάν είναι ορθή – τοποθέτηση με τις πάγιες θέσεις της. Δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο και για τη Σεβαστουπόλεως και το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Οι επιθέσεις αποδόμησης του Κώστα Καραμανλή με στόχο να συμβάλλουν στην “αποκαραμανλοποίηση” της συντηριτικής παράταξης δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν απευθείας από την ηγεσία, που συνεχίζει να διαβεβαιώνει – εις μάτην αφού διαψεύδεται από τους ίδιους τους καραμανλικούς – ότι διατηρεί άριστη σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό.

Μέχρι στιγμής, το έργο της αποδόμησης είχαν αναλάβει ο ΔΟΛ με τις… αγιογραφίες του και ο όμιλος του Γιάννη Αλαφούζου, τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στηρίξει ανοιχτά στις δικαστικές περιπέτειές τους, παρά το γεγονός ότι η δικαστική διερεύνιση βρίσκεται σε εξέλιξη!

Τώρα, τη σκυτάλη – εν είδει συμβολαίου – παίρνουν πολιτικές δυνάμεις της ήσσονος αντιπολίτευσης…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

23 Απριλίου 2010: Ο Παπανδρέου υπέταξε την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελλόριζο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...