Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς σε καναλάρχες: Μην προκαλείτε την τύχη σας, o νόμος ισχύει για όλους

Παππάς σε καναλάρχες: Μην προκαλείτε την τύχη σας, o νόμος ισχύει για όλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Τρόπος υπέρβασης της νομιμότητας στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, δεν υπάρχει. Οι νόμοι ισχύουν για όλους” διεμήνυσε στους καναλάρχες ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ενόψει του διαγωνισμού της Τρίτης απαντώντας στην ερώτηση του του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αχαΐας κ. Νικολάου Νικολόπουλου, σχετικά με την «κλοπή» της εικόνας της ΕΡΤ από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ κατά τη μετάδοση της λειτουργίας του Δεκαπενταύγουστου από την Παναγία της Τήνου.

Αφού χαρακτήρισε «εξώφθαλμη κλοπή» την ενέργεια του ΣΚΑΙ μίλησε για συμπτώματα «γενικευμένης νοοτροπίας της ιδιοκτησίας των καναλιών». «Νομίζουν ότι η δημόσια περιουσία είναι για να τους υπηρετεί» είπε και τους καταλόγισε ότι επιθυμούν μια «ιδιωτική πρωτοβουλία που στηρίζεται στα κλοπιμαία και τα δανεικά και αγύριστα».

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ

Ο Ν. Παππάς κάλεσε τη ΝΔ «να ανασκευάσει, να ανακαλέσει την γραμμή ακύρωσης του διαγωνισμού». Η ΝΔ θα ακυρώσει τις άδειες «για να τις δώσει σε ποιους; Θα επαναφέρει αυτό το καθεστώς;», αναρωτήθηκε και την κάλεσε «να μιλήσει για τις αποφάσεις του ΣτΕ που λέει ότι υπάρχει δημόσιο συμφέρον για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού».

Επίθεση και σε Ρουσόπουλο

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας άσκησε σκληρή κριτική -χωρίς να τον κατονομάσει- στον προκάτοχό του Θοδωρή Ρουσόπουλο που μίλησε για «Βόρεια Κορέα» λόγω της χορήγησης μόνο τεσσάρων αδειών. «Τελευταία οι προκάτοχοί μου έχουν πάρει το ξίφος και μας επιτίθενται για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Θα τους καλέσω να τιμήσουν το παρελθόν τους και να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί δεν έγινε ο διαγωνισμός επί δικής τους θητείας;» είπε και συνέχισε: «τους έβαλε κάποιος τρικλοποδιές; τους πίεσε κάποιος; έβαλαν οι ίδιοι τρικλοποδιές στους εαυτούς τους. Αυτά περιμένει να ακούσει από προκατόχους μου ο ελληνικός λαός και όχι φτηνή κριτική».

«Οι μάχες που ξεκίνησαν επί πρωθυπουργίας Καραμανλή κορυφώνονται. Δεν μπορώ να καταλάβω πως νοιώθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά οι νεοδημοκράτες, όπως εγώ, ξέρω πως νοιώθουν ότι ο αγώνας κατά των νταβαντζήδων τώρα δικαιώνεται”, υπογράμμισε ο Ν. Νικολόπουλος καλώντας τον Ν. Παππά την Τετάρτη «να μας κάνετε περήφανους, να πετύχετε εκείνο που δεν πέτυχε η κυβέρνηση Καραμανλή, και αφήστε τον Κούλη, ο λαός καταλαβαίνει, βλέπει τους φίλους του».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...