Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΔ κατάπιε ένα καραβάνι βεδουΐνους και διυλίζει τον αριστερό κώνωπα

Η ΝΔ κατάπιε ένα καραβάνι βεδουΐνους και διυλίζει τον αριστερό κώνωπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αν μη τι άλλο άκομψο αν όχι άστοχο τρόπο η ΝΔ επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση και να “χτυπήσει” το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς σε μία συγκυρία που αναζητά διέξοδο από την άβολη συζήτηση για τη διαπλοκή.

Ενώ μέχρι στιγμής στη ΝΔ δεν έχει ανοίξει “ρουθούνι” για τα όσα απίστευτα έχουν αποκαλυφθεί από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, αίφνης τα γαλάζια αντανακλαστικά… διαφάνειας “γραντζουνίστηκαν” από την κατάθεση του Δ. Στούμπου, διευθυντή της εφημερίδας Αυγή.

Έτσι, ενώ μέχρι στιγμής, ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα με την κατάθεση Στούμπου η ΝΔ έχει καταπιεί όχι την κάμηλο αλλά ένα ολόκληρη καραβάνι βεδουίνων, επιχειρεί να πλήξει την κυβέρνηση και την Κουμουνδούρου τονίζοντας πως “στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο”.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία δεν πήρε καμία θέση για τις αποκαλύψεις του Γ. Κουρτάκη, σύμφωνα με τις οποίες ο Αντώνης Σαμαράς του τηλεφώνησε ως πρωθυπουργός για να κατεβάσει το ηχητικό για τον “ψηλό παναθηναϊκάκια”.

Επίσης, καμία θέση δεν πήρε για τις προνομιακές σχέσεις του Μάκη Βορίδη με τα Παραπολιτικά και τον Γιάννη Κουρτάκη, όπερ σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Ν. Σαντορινιός εξηγεί γιατί όλη η διαφημιστική πίτα του ΚΕΕΛΠΝΟ διοχετεύθηκε στην εν λόγω εφημερίδα και στο Πρώτο Θέμα επί υπουργίας Βορίδη στο Υγείας.

Φυσικά δεν ενοχλήθηκε από την άρνηση του Θέμου Αναστασιάδη να προσέλθει στην Εξεταστική Επιτροπή όπως έχουν κάνει όλοι οι καναλάρχες και εκδότες.

Σε παλαιότερες αποκαλύψεις της Εξεταστικής, στη ΝΔ επικράτησε σιγή ασυρμάτου για το απλήρωτο δάνειο της οικογένειας Μητσοτάκη προς την Τράπεζα Πειραιώς από τον “Κήρυκα Χανίων”, στον οποίο ήταν μέτοχος ο νυν πρόεδρος της Ν.Δ.

Ρουθούνι δεν άνοιξε επίσης στο Μοσχάτο και παλαιότερα στη Συγγρού για τον “αέρα” με τον οποίο όπως αποκάλυψε κυνικά ο υιός Ψυχάρης πήρε δάνειο 15 εκατ. ευρώ.

Τούτων δοθέντων, μπορεί να χαρακτηριστεί και άστοχη η επιλογή της ΝΔ και του Γιώργου Κουμουτσάκου να ξιφουλκήσει κατά της διαπλοκής.

Προφανώς πρέπει να υπάρχει διαφάνεια παντού, είτε αριστερά είτε δεξιά. Αλλά αν μη τι άλλο, όλα είναι αρκετά πρόσφατα και ο κόσμος θυμάται. Όχι και θεματοφύλακας της Αριστεράς η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...