Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον Καναδά ο Νίκος Παππάς με Τζάστιν Τριντό και Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

Στον Καναδά ο Νίκος Παππάς με Τζάστιν Τριντό και Ζίγκμαρ Γκάμπριελ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον Καναδά βρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Στο Μόντρεαλ, ο υπουργός Επικρατείας θα συμμετάσχει στο forum «Global Progress (Παγκόσμια Πρόοδος) 2016», μια διοργάνωση που δικτυώνει προοδευτικά think tanks, πρωτοβουλίες, ινστιτούτα και κινήσεις από όλο τον κόσμο», σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας.

Το forum φιλοξενείται φέτος από το ανεξάρτητο προοδευτικό think tank του Καναδά, «Canada 2020» και συγκεντρώνει περισσότερους από 200 εκπροσώπους 20 χωρών, οι οποίοι θα διερευνήσουν την προοπτική μιας κοινωνικής και οικονομικά προοδευτικής διεθνούς κοινότητας, συζητώντας -μεταξύ άλλων- θέματα όπως η ευημερία, η διαφορετικότητα, η καινοτομία και η ψηφιακή δημοκρατία (http://canada2020.ca/events/globalprogress2016/).

Στο forum συμμετέχουν προσωπικότητες όπως ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο και ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν.

O Νίκος Παππάς είναι προσκεκλημένος ομιλητής στο αυριανό σε πάνελ με θέμα: «Δίνοντας μορφή στην Παγκοσμιοποίηση: Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί και Εθνική Ευημερία σε ένα Παγκόσμιο Πλαίσιο», το οποίο επιδιώκει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: «Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κοινό αφήγημα προόδου και ευημερίας στον 21ο αιώνα, το οποίο να είναι ελκυστικό, περιεκτικό και ρεαλιστικό; Ποιες παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις πρέπει να εξεταστούν στη διαμόρφωση μιας ατζέντας παγκόσμιας ευημερίας;».

Με τον υπουργό Επικρατείας θα συζητήσουν ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, Μπιλ Σόρτεν , ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας, Γιόνας Γκαρ Στέρε και η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εμπορίου της Σουηδίας, Αν Λίντε. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Υπουργός Διεθνούς Εμπορίου του Καναδά, Κρίστα Φρίλαντ.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Επικρατείας θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα ενταχθεί στην αποστολή με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την πρώτη Σύνοδο του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Ολική έκλειψη ηλίου: Σε εξέλιξη το σπάνιο φαινόμενο – Live εικόνα από τη NASA

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου

Κασσελάκης: Ο Παππάς είπε τα αυτονόητα στη Βουλή – «Θα παραιτηθείτε για να ανασάνει η δημοκρατία»

Στον Καναδά ο Μητσοτάκης για την αγορά πυροσβεστικών αεροπλάνων Canadair

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...