Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Χείμαρρος” ο Καμμένος: Κατήγγειλε Μητσοτάκη, Βενιζέλο και Θεοδωράκη

“Χείμαρρος” ο Καμμένος: Κατήγγειλε Μητσοτάκη, Βενιζέλο και Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χειμαρρώδης ήταν από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για τα θαλασσοδάνεια, την υπόθεση των εξοπλιστικών, με τους κ.κ. Βενιζέλο, Θεοδωράκη, Ντογιάκο, Λιακουνάκο, Ψυχάρη κ.α. να μπαίνουν στο στόχαστρό του για ανοιχτές υποθέσεις.

Για «στενή σχέση» του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens μίλησε αρχικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. «Ο Κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε γι’ αυτήν. Και το μόνο που απάντησε είναι ότι καθυστέρησε η μετάφραση της δικογραφίας. Ποιος το έκανε; Ο γνωστός Ντογιάκος. Παναθηναϊκάκια δεν το λέγατε;», πρόσθεσε.

«Έχετε βουλευτή σας το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου, τον Β. Οικονόμου, και κατηγορείτε την κυβέρνηση;», ρώτησε τη Ν.Δ. ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Π. Καμμένος είπε ότι ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας βοήθησε οικονομικά τον δημοσιογράφο Ν. Ευαγγελάτο να βγάλει τα site newsit και onalert τα οποία του κάνουν προσωπικές επιθέσεις. Υπενθύμισε ακόμη ότι η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO των Καλογρίτσα και Θεοδωρικάκου (που, όπως είπε, είναι «στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη») έβγαζε πρώτη την ΝΔ στις εκλογές.

Ακόμη ο Π. Καμμένος επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος επέλεξε να λείπει από τη συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Ο Πάνος Καμμένος θυμήθηκε πως σε παλαιότερη Ολομέλεια ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον αποκαλούσε αλητάμπουρα όταν τον ρωτούσε για τις σχέσεις που έχουν συγγενικά του πρόσωπα με τον διωκόμενο μεγαλοεπιχειρηματία.

«Ο Βενιζέλος που με έλεγε αλητάμπουρα, σήμερα δεν ήρθε γιατί όταν του ρώτησα αν έχει συγγενείς κοντά στον Βγενόπουλο δεν απαντούσε. Τώρα, που ο Βγενοπουλος διώκεται δεν ήρθε καν στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος ως γνωστόν είχε και συναντήσεις με τον κ. Βγενόπουλο,κάτι που είχε αποκαλύψει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σηφουνάκης, όπως επίσης υπάρχει και ο κ. Σάφα που συνδέει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με τον μεγαλοεπιχειρηματία.

Ο κ. Καμμένος μίλησε και για τον επικεφαλής του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», Σταύρο Θεοδωράκη και τη σχέση του με το site Protagon.

Παράλληλα, για την υπόθεση των CDS, είπε: «Ο Σαμαράς όταν του πήγα τα στοιχεία των CDS μου είπε “δεν χτυπάω τον Παπανδρέου, είναι φίλος μου κι αν τα αποκαλύψεις θα σε βγάλουμε τρελό”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: «Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα» – «Ο Γιώργος Αυτιάς ή η αξιοκρατία που βλέπετε;»

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...