Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το απίστευτο σύνθημα του Λεβέντη και οι δικαιολογίες για τις ανακολουθίες των λόγων του

Το απίστευτο σύνθημα του Λεβέντη και οι δικαιολογίες για τις ανακολουθίες των λόγων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με το σύνθημα “έξω οι σωτήρες και οι φωστήρες”, η εξουσία στο λαό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του στις εκλογές για να αυξήσει τις δυνάμεις του και να παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη περίοδο.

Μιλώντας σε εκδήλωση ο Βασίλης Λεβέντης την οποία και χαρακτήρισε, λόγω του όγκου της, μεγαλειώδη, ζήτησε από τους ψηφοφόρους και φίλους του κόμματος να κλείσουν τα αυτιά τους στην επίθεση που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και η Ένωση Κεντρώων το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πως αυτό γίνεται “γιατί τους χαλάμε την σούπα”.

Ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, αλλά όπως είπε, “θα πάμε σε κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας για το καλό του τόπου”.

Αναφερόμενος στην οικονομία ο Β.Λεβέντης τόνισε ότι δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν υπάρξει πολιτική σταθερότητα και με 153 βουλευτές αυτό δεν διασφαλίζεται, είπε με έμφαση. Οι ξένοι επενδυτές θέλουν μεγάλη κυβέρνηση για να φέρουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα. Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι όσα λέει ο πρωθυπουργός για το χρέος δεν έχουν βάση και προετοιμάζει την απόδραση του.

Ακόμη, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς η Ένωση Κεντρώων στηρίζει την θέση να ψηφιστεί διάταξη ώστε να μην μπορεί να χάσουν οι δανειολήπτες τα σπίτια τους, την πρώτη κατοικία μέχρι 200 χιλιάδες ευρώ και να έχουν την δυνατότητα να εξαγοράσουν το σπίτι τους σε τίμημα ίδιο με αυτό που αγοράζουν τα ξένα Funds.

Ο Β. Λεβέντης πρότεινε ακόμη τα κόμματα να επιστρέψουν τις επιχορηγήσεις που λαμβάνουν από το κράτος και όπως είπε η Ένωση Κεντρώων για το λόγο αυτό δεν έχει δαπανήσει ούτε ένα ευρώ από όσα έχει λάβει ως κομματική επιχορήγηση.

Ο κ. Λεβέντης έκανε και μια αποκάλυψη, λέγοντας ότι είχε πληροφορίες, πως αν άλλαζε τους βουλευτές στους 6 μήνες, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά, 2 από βουλευτές που κατέχουν την δεύτερη θέση θα αποστατούσαν και το κόμμα θα έχανε δυο έδρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...