Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντίστροφη μέτρηση για ανασχηματισμό: Τι αποκάλυψε η Γεροβασίλη

Αντίστροφη μέτρηση για ανασχηματισμό: Τι αποκάλυψε η Γεροβασίλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προ των πυλών βρίσκεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο ΣΚΑΙ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κα Γεροβασίλη τόνισε ότι ο ανασχηματισμός θα έχει δομικά χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε επιπλέον τα στοιχεία διεύρυνσης που θα τον χαρακτηρίσουν, με βασικό στόχο “μία ευέλικτη, γρήγορη, αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας».

Οι διαδικασίες θα δρομολογηθούν μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες που θα ολοκληρωθούν στην ΚΕ την Κυριακή με την εκλογή γραμματέα του κόμματος και Πολιτικής Γραμματείας. Το νέο σχήμα της Π.Γ. θα περιλαμβάνει έμπειρα στελέχη του κόμματος από την κυβέρνηση ώστε να υπάρξει ένα «ενιαίο πολιτικό κέντρο».

Προανήγγειλε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο υπουργείο μετανάστευσης καθώς αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα τεράστιο πρόβλημα με ένα αδύναμο υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής.

Επιπλέον όπως εξήγησε η κ. Γεροβασίλη ο ανασχηματισμός θα έχει στοιχεία διεύρυνσης με πρόσωπα και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας παράλληλα αν τα πρόσωπα αυτά θα προέρχονται και από το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας τόνισε ότι σε όλη την Ευρώπη η σοσιαλδημοκρατία μετατοπίστηκε εκτός από τη χώρας μας. Η σοσιαλδημοκρατία ταυτιζόμενη με το νεοφιλελευθερισμό συρρικνώθηκε δραματικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα προσωπικότητες από το χώρο αυτό να έρθουν κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζοντας την κυβερνητική προσπάθεια. Διαμορφώνται έτσι δύο ισχυροί πόλοι.

Μιλώντας για το χρέος η κυβερνητική εκπρόσωπος έκρινε “θετικά” την τοποθέτηση του κ. Ντράγκι που υποστηρίζει ότι πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος.

Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποτελεί προϋπόθεση για να μπούμε στη συζήτηση για το χρέος σημείωσε η κ. Γεροβασίλη τονίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι το γρήγορο κλείσιμο της αξιολόγησης ώστε να περάσουμε μετά από αυτή στη ρύθμιση του χρέους. Εκτίμησε μάλιστα ότι τα εργασιακά δεν θα είναι “μεγάλο αγκάθι” καθώς έχουν δημιουργηθεί οι απαραίτητες συμμαχίες και όπως φαίνονται διαμορφώνονται όλα κοντά στο ευρωπαϊκό πλάισιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Κασσελάκης: Δεν μπορεί να μένουν απομονωμένοι οι νησιώτες – Ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...