Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Σκληρή γλώσσα κατά Τσίπρα και κάλεσμα στους νέους να έρθουν στην ΟΝΝΕΔ

Μητσοτάκης: Σκληρή γλώσσα κατά Τσίπρα και κάλεσμα στους νέους να έρθουν στην ΟΝΝΕΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάλεσμα συστράτευσης στους νέους απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους να έρθουν στην ΟΝΝΕΔ για να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος και να πάει η Ελλάδα μπροστά.

Μιλώντας στο Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «Ο εχθρός της νεολαίας κ. Τσίπρας και η γερασμένη κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν το συντομότερο», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «από τους πολιτικούς που κυβέρνησαν τη χώρα δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερος εχθρός της νέας γενιάς από τον κ. Τσίπρα», σημειώνοντας ότι «είναι ο νεότερος Πρωθυπουργός, με την πιο γερασμένη νοοτροπία όμως. Όχι μόνο σε επιλογές προσώπων, αλλά κυρίως σε αντιλήψεις».

Η χώρα «δεν χρειάζεται άλλους φυγόπονους «επαναστάτες» της κουκούλας και των μολότοφ, ούτε άλλα άβατα ανομίας επισημαίνοντας πως την Ελλάδα δεν θα την αλλάξουν οι “δήθεν” και οι αλαζόνες. «Οι ιδεοληπτικοί ινστρούχτορες θεωριών, που απέτυχαν παντού στον κόσμο, είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, αφού αναγνώρισε ότι «σήμερα πολλοί νέοι δεν θέλουν να ακούν για πολιτική», πρόσθεσε πως η νεολαία της χώρας μας ζει στην χειρότερη εποχή από τη Μεταπολίτευση, στην εποχή της ανεργίας των νέων και του κανιβαλισμού της νέας γενιάς, και πως μέμφονται την πολιτική και τους πολιτικούς για αυτό. «Αλλά μόνο με τη συμμετοχή της νέας γενιάς στην πολιτική μπορεί να αλλάξει η Ελλάδα. Εσείς το ξέρετε αυτό. Για αυτό είστε εδώ και ορθώνετε ανάστημα. Λέτε ένα μεγάλο όχι στο ψέμα. Ένα αποφασιστικό όχι στο λαϊκισμό. Και συντάσσεστε με την Αλήθεια. Διότι μόνο η Αλήθεια δίνει προοπτική. Ζητάτε ελευθερία, ισότητα και αλληλεγγύη. Όχι κομματικά προνόμια. Διεκδικείτε ευκαιρίες, όχι πελατειακές σχέσεις. Απαιτείτε αξιοκρατία και όχι ευνοιοκρατία. Λέτε ένα μεγάλο όχι στον εξισωτισμό προς τα κάτω. Επιδιώκετε τη δημιουργική χειραφέτηση. Λέτε όχι στην κρατική χειραγώγηση. Ζητάτε ελεύθερα πανεπιστήμια, ανταγωνιστική Παιδεία, σύγχρονα σχολεία. Λέτε όχι στα εκκολαπτήρια ιδεοληπτικού αυτισμού. Επιζητάτε πολυφωνία -και λέτε όχι στην προπαγάνδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδική αναφορά έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο μεγάλο πρόβλημα της νέας γενιάς που είναι η ανεργία τονίζοντας ανάμεσα στ’ αλλά πως «η υποαπασχόληση, οι δουλειές με χαμηλές απολαβές και προοπτικές εξέλιξης, καθώς και αδυναμία πλήρους αξιοποίησης των ικανοτήτων τους, οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες νέων παιδιών στο εξωτερικό. «Η “διαρροή εγκεφάλων”, το Brain drain αποτελεί ένα κορυφαίο πρόβλημα, με οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...