Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μύδροι Κοντονή για τα “Παραπολιτικά” – Σκληρή σύγκρουση για δημοσίευμα

Μύδροι Κοντονή για τα “Παραπολιτικά” – Σκληρή σύγκρουση για δημοσίευμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με πολύ σκληρή ανακοίνωση σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους απάντησε σε δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Το επίμαχο δημοσίευμα έφερε τίτλο “Η σύζυγος Κοντονή κατηγορείται για εκβίαση επί 11 χρόνια”.

Στη σκληρή ανακοίνωση αναφέρει ότι «οι οργανωτές της διαφθοράς δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι όσες κακοήθειες και αν επιστρατεύσουν η διαδικασία της κάθαρσης θα ολοκληρωθεί σε όλα τα επίπεδα και οι χρηματοδότες του σάπιου συστήματος στο τέλος θα κλαίνε τα βρώμικα λεφτά που διοχετεύουν σε ανυπόληπτους τύπους».

Επί της ουσίας του δημοσιεύματος ο κ. Κοντονής τονίζει ότι «έχει εκδοθεί προ πενταετίας αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών»

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή

Με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» εις βάρος της συντρόφου μου το σύστημα της «παράγκας» στον ελληνικό αθλητισμό δείχνει την έκδηλη ανησυχία του για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Οι χρηματοδότες του συστήματος διαφθοράς έχουν κάθε λόγο ν’ ανησυχούν, μπροστά στο διαφαινόμενο τέλος τους, γι’ αυτό και επιστρατεύουν τον κίτρινο τύπο με ψευδή, κατασκευασμένα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, νομίζοντας ότι θα φοβηθώ και ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στις πιέσεις τους.

Ως προς την ουσία του δημοσιεύματος αναφέρω μόνο, ότι η σύντροφός μου πριν δώδεκα χρόνια είχε πέσει θύμα απάτης φερομένου ασφαλιστή, ο οποίος υπεξαιρούσε χρήματα τα οποία έπρεπε να καταβάλει με τη σειρά του ως ασφάλιστρα ασφαλιστικής σύμβασης υγείας.

Σαν να μην έφτανε αυτή η πράξη του «ασφαλιστή» όταν αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση, υπέβαλε εις βάρος της συντρόφου μου ψευτομήνυση, προφανώς για να την «τρομάξει», για την οποία μάλιστα έχει εκδοθεί προ πενταετίας αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αυτά για τις αθλιότητες περί εκκρεμούς και «χαμένης» υπόθεσης.

Είναι απορίας άξιο ότι οι οργανωτές της διαφθοράς δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι όσες κακοήθειες και αν επιστρατεύσουν η διαδικασία της κάθαρσης θα ολοκληρωθεί σε όλα τα επίπεδα και οι χρηματοδότες του σάπιου συστήματος στο τέλος θα κλαίνε τα βρώμικα λεφτά που διοχετεύουν σε ανυπόληπτους τύπους.

Έχω κατ’ επανάληψη αναφέρει, ότι για εμένα μπορούν να γράφουν και να διαδίδουν ότι θέλουν εκ του ασφαλούς, αφού καθ’ω χρόνω κατέχω κυβερνητική θέση δεν πρόκειται να κινηθώ καθ’ οιουδήποτε.

Μου αρκεί να γελιοποιούνται και ν’ εξοργίζονται κάθε φορά που οι αθλιότητές τους πέφτουν στο κενό και οι πολίτες τους γυρίζουν τη πλάτη, αντιλαμβανόμενοι τον σκοπό και το στόχο αυτών των ελεεινοτήτων.

Όμως με τα χαλκευμένα δημοσιεύματα κατά προσώπων του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αποδεικνύουν ότι είναι αδίστακτοι και ευρισκόμενοι μπροστά στο μοιραίο δεν ορρωδούν έναντι ουδενός.

Ας τα γνωρίζουν αυτά όσοι αναγνώστες ακόμη επιλέγουν να «ενημερώνονται» από αυτά τα κέντρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Οι άξονες της αμυντικής στρατηγικής της Ελλάδας για το 2024

Ο Νίκος Δένδιας διακομματικά ο δημοφιλέστερος υπουργός – Με σχεδόν 74% ενώνει τους Έλληνες

Δημοσκόπηση GPO: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Εισαγγελική παρέμβαση για το ετοιμόρροπο ΟΑΚΑ

Κίνδυνος να πέσουν οι στέγες του «Καλατράβα» – Ο Μητσοτάκης πριν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ είχε πει ότι θα τις φτιάξει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...