Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Σκότωσε” τα σενάρια για “κρίση” στις σχέσεις του με Παππά ο Τσίπρας

“Σκότωσε” τα σενάρια για “κρίση” στις σχέσεις του με Παππά ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με εμφατικό τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής “σκότωσε” τα σενάρια που πυροδότησαν τις τελευταίες ημέρες κέντρα εξουσίας περί διαταραχής των σχέσεών του με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Τα ίδια σενάρια και η σπέκουλα των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Νίκο Παππά εξαιτίας της υποτιθέμενης κρίσης στις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται πιθανότατα και εκτός του νέου κυβερνητικού σχηματος που θα προκύψει μετά τον ανασχηματισμό.

Ο πρωθυπουργός εξήρε τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από πλευράς του, καθώς οι επιθέσεις που δέχεται καθημερινά σε πρωτόγνωρο βαθμό αποδίδονται στην πρωτοβουλία του να “ενοχλήσει” το ιερό Δισκοπότηρο της ελληνικής πολιτικής και διαπλοκής, τις τηλεοπτικές άδειες.

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες τόνισε πως «είναι μέτωπο που αφορά την υπεράσπιση της Δημοκρατίας στον τόπο» διότι «για πρώτη φορά υπήρξε κυβέρνηση που αγνόησε τις απειλές μιντιαρχών» οι οποίοι «δεν είχαν μάθει να περνούν από το ταμείο, να είναι ίσιοι με τους υπόλοιπους πολίτες».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός τόνισε πως η μάχη για την εξυγίανση του τηλεοπτικού τοπίου δεν είναι μάχη ενός υπουργού αλλά ολόκληρης της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του λαού που τάσσεται υπέρ των κυβερνητικών πρωτοβουλιών.

“Η ΝΔ μπλόκαρε τη σύσταση του ΕΣΡ, στόχος ήταν να μην γινει κανένας διαγωνισμός. Οι ίδιοι που τον μπλοκάρουν χρησιμοποιούν το επιχείρημα οτι η διενέργεια διαγωνισμού χωρίς ΕΣΡ ειναι αντισυνταγματική. Λενε συνειδητά ψέμματα. Η Βουλή αποφάσισε τους κανόνες του διαγωνισμού οχι ο αρμόδιος υπουργος. Ας αφήσουν τα κόλπα οτι παρεμβαίνουμε. Δεν θα σωπάσουμε.ακραια ειρωνικό οτι αυτοι που εχουν επάγγελμα την παρέμβαση της δικαιοσύνη να κάνουν κριτική σε εμάς. Ε, λοιπον δεν θα σταματήσουμε να λέμε αλήθεια στον λαό. Δεν ειναι η μάχη ενός υπουργού, ειναι η μάχη μιας παράταξης. Δεν θα μας τρομάξει το παιδί της Siemens το παιδί της διαπλοκής” τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία Τσίπρα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...