Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επικό tweet από το Σταύρο Θεοδωράκη: Μπέρδεψε τα ραδιόφωνα με τα κινητά!

Επικό tweet από το Σταύρο Θεοδωράκη: Μπέρδεψε τα ραδιόφωνα με τα κινητά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δίνει τα ρέστα του στο Twitter από το βράδυ της Τετάρτης ο αρχηγός του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης,  αφού μετά το ειρωνικότατο τιτίβισμά για τους παιδικούς σταθμούς και την εμμονή του για τα τρολ της Γεροβασίλη, ήρθε ένα ακόμα άκυρο tweet αυτή τη φορά με την καταγγελία-κόλαφο ότι ο Σπίρτζης αποφάσισε ότι θα υπάρχουν μόνο 15 ραδιόφωνα και μάλιστα με την επισήμανση “προσοχή δεν είναι πλάκα”!!!

Κι όμως, παρά τα χρόνια εμπειρίας του στα δημοσιογραφικά μαγαζιά, από όπου πέρασε ακόμα και από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων ραδιοφωνικού σταθμού, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδείχτηκε περίτρανα ότι μπέρδεψε τα ραδιόφωνα με τις ραδιοσυχνότητες για την κινητή τηλεφωνία!Κι αυτό γιατί η απόφαση Σπίρτζη που κατήγγειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού αφορά στην παροχή δημόσιων δικτύων ή και διαθέσιμων στον κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη ζώνη των 24,5 έως 26,5 GHz. Δηλαδή, καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες κινητής τηλεφωνίας και πρόκειται για για ανανέωση των σχετικών αδειών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ενώ η μπάντα των ραδιοφωνικών συχνοτήτων περιορίζεται στα 88 – 108 MHz.

anartisi

Με μια σκληρή ανακοίνωση το υπουργείο Υποδομών απάντησε στο τιτίβισμα Θεοδωράκη και στην ανακοίνωση του Ποταμιού περί απόφασης αδειοδότησης μόνο 15 ραδιοφωνικών σταθμών αλλά και στα σχετικά δημοσιεύματα που είχαν κατακλύσει διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Η ανακοίνωση του υπουργείου κάνει λόγο για «ραδιο-φονική αθλιότητα από το Ποτάμι», ενώ ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για απόφαση που αφορά συχνότητες της κινητής τηλεφωνίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «μπέρδεψαν τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα! Και έβγαλαν ότι «Ο Σπίρτζης βάζει κόφτη και περιορίζει σε 15 τους ραδιοφωνικούς σταθμούς»!

Η απόφαση υπεγράφη κατόπιν σχετικής εισήγησης της ΕΕΤΤ και καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες κινητής τηλεφωνίας. Γεγονός που ισχύει από το 2000 για το συγκεκριμένο φάσμα. Πρόκειται απλά και μόνο για ανανέωση των σχετικών αδειών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σημειώνεται επίσης, ότι βάσει του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων, στο προαναφερθέν φάσμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ραδιοφωνικοί σταθμοί.

«Ο κ. Θεοδωράκης και το Ποτάμι της ανοησίας που έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα τα δημοσιεύματα τα οποία από το πρωί κατακλύζουν τις κατά τα άλλα ενημερωτικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναπαράγονται αμάσητα από συγκεκριμένες ραδιοφωνικές εκπομπές, απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι είναι μπροστάρης και κύριος εκφραστής των συστημάτων της παραπληροφόρησης της άγνοιας και των συμφερόντων. Πανικός, άγνοια ή απόλυτη αθλιότητα; Και τα τρία. Ενδεικτικό της κατάντιάς τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Προτείνουμε στον κ. Θεοδωράκη να ζητήσει να παραιτηθούν ο κ. Παππάς, ο κ. Σπίρτζης και να απολογηθεί ο κ. Τσίπρας όπως ζήτησε και για τα κανάλια…» καταλήγουν στο υπουργείο Υποδομών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρ. Σπίρτζης για Τέμπη: Ζητεί να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πάνος Ρήγας πρόεδρος του 4ου Συνεδρίου – Πέρασε η «επιλογή» Κασσελάκη

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα»

Politico: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προστάτεψε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή για την τραγωδία στα Τέμπη

Χρήστος Σπίρτζης: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «αυτόνομα δεν διεκδικούν κυβέρνηση ούτε στα πιο τρελά όνειρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...