Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποστόλου: Οι αγρότες δεν θα πληρώσουν και θα πάρουν και επιστροφή

Αποστόλου: Οι αγρότες δεν θα πληρώσουν και θα πάρουν και επιστροφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για συστηματική προσπάθεια παραπλάνησης των αγροτών μέσω δημοσιευμάτων, αλλά και δηλώσεων στελεχών της αντιπολίτευσης, κάνει λόγο ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διαψεύδει τα όσα διαρρέονται σκοπίμως, όπως είπε, ότι οι αγρότες δήθεν θα έχουν μεγάλη φορολογική επιβάρυνση και θα κληθούν να καταβάλλουν υψηλές προκαταβολές, με βάση το νέο φορολογικό καθεστώς.

«Η αλήθεια όμως βρίσκεται στον αντίποδα, ακριβώς, όσων προπαγανδίζουν τα χαλκεία: Σύμφωνα με τα στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, κατά το φορολογικό έτος 2016 που θα εκκαθαριστεί το 2017, οπότε και θα εφαρμοστεί το νέο καθεστώς, πάνω από το 90% των αγροτών – εκείνοι δηλαδή που δηλώνουν αγροτικό εισόδημα μέχρι 8500 ευρώ – όχι μόνον δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο, όχι μόνον δεν θα πληρώσει προκαταβολή φόρου, αλλά θα πάρει και επιστροφή προκαταβολής φόρου, μικρότερη ή μεγαλύτερη! Αλλά και όσοι δηλώνουν μέχρι 12.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα θα πληρώσουν προκαταβολή μικρότερη από την προηγούμενη χρονιά», τόνισε στη δήλωσή του ο υπουργός.

«Για τους ψευδολόγους και προπαγανδιστές ισχύει το κλασσικό δόγμα: Όταν η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με τις επιθυμίες μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα, Όμως η επίμονη προσπάθεια παραπλάνησης των ανθρώπων της υπαίθρου, πέραν του να είναι εξοργιστική, είναι και επικίνδυνη. Αποκαρδιώνει τους αγρότες μας και σπέρνει την απογοήτευση για το μέλλον, τη στιγμή που όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αγροτικός τομέας αντέχει στην κρίση, βελτιώνει τα μεγέθη του και έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει πράγματι το βασικό πυλώνα μιας νέας αναπτυξιακής πορείας της ελληνικής οικονομίας», κατέληξε ο Β. Αποστόλου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει το ν/σ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Αγρότες: Φεύγουν από την πλατεία Συντάγματος και επιστρέφουν στα μπλόκα

Το μήνυμα των αγροτών από την πλατεία Συντάγματος: «Ο αγώνας θα συνεχιστεί»

Τρακτέρ: Σύσταση προς τους οδηγούς για αποφυγή μετακινήσεων στο κέντρο της Αθήνας

Μητσοτάκης: Δεν θα δώσουμε παραπάνω στους αγρότες – Τι είπε για ακρίβεια και ευρωεκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...