Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρατηρητήριο ΔΗΣΥ: Στελέχη του Αναστασιάδη επιτέθηκαν άδικα στον Κοτζιά

Παρατηρητήριο ΔΗΣΥ: Στελέχη του Αναστασιάδη επιτέθηκαν άδικα στον Κοτζιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το “Παρατηρητήριο ΔΗΣΥ (Δημοκρατικού Συναγερμού)”, δηλαδή του κόμματος του Κυπρίου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, καταδικάζει με ανακοίνωσή του την υπόσκαψη του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά από στελέχη του ίδιου του κόμματός τους με μια άκρως σκληρή και αποκαλυπτική ανακοίνωση σχετικά με τον ρόλο ορισμένων στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με απογοήτευση παρακολουθούμε την συστηματική υπόσκαψη του κύρους του κ Κοτζιά από την φανερή και κρυφή πολεμική που δέχεται.

Η απογοήτευση μας είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν γνωστά στελέχη του κόμματος μας με προσβάσεις σε ολόκληρη την ηγεσία ηγούνται αυτής της λανθασμένης και επικίνδυνης και άδικης συστηματικής επίθεσης κατά του υπουργού της Ελλάδος μας.

Αντί να τα έχουν με τον Ερντογάν και τον εαυτό τους που επιπόλαια πίστευαν ότι ο Ακιντζί είναι αυτόνομος τα έχουν με αυτό που μας προστάτευσε από μια πενταμερή χωρίς τίποτα προσυμφωνημένο.

Ξέχασαν με ευκολία τις δηλώσεις Ν. Χριστοδουλίδη ότι σε Διεθνή Διάσκεψη θα πάμε μόνο όταν όλα είναι προσυμφωνημένα 99% και στη ουσία πάμε στην ΔΔ για επικύρωση.

Γιατί λοιπόν αυτή η εθνικά ζημιογόνα πολιτική; Θέλουν όσοι διαφωνούν μαζί τους να σωπάσουν; Αυτό είναι; Λυπούμαστε που ως άλλοι Συναγερμικοί θα τους απογοητεύσουμε. Σήμερα είναι τόσο κρίσιμα τα πράγματα που κανείς δεν δικαιούται να σωπαίνει”.

Το Παρατηρητήριο ΔΗΣΥ είναι ομάδα στελεχών και οπαδών του κυβερνώντος κόμματος της Κύπρου, που παρακολουθεί και παρεμβαίνει στα μεγάλα εθνικά θέματα καθώς όπως και σε ζητήματα εσωκομματικής λειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΥΠΕΞ: Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ

Χρυσουλάκης: Οι κοινότητες της ελληνικής Διασποράς συνιστούν διακριτή μορφή «ήπιας ισχύος»

Ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) δια την Ελλάδα σύναψε σχέσεις φιλίας με τον Σκωτικό Τύπο δια την Κύπρο

Ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης πρόεδρος της Ακαδημίας Κύπρου

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...