Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “όλον ΠΑΣΟΚ” στο Κάραβελ – Βενιζέλος και “μαξιλαράκια” απόντες

Το “όλον ΠΑΣΟΚ” στο Κάραβελ – Βενιζέλος και “μαξιλαράκια” απόντες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με πολλές παρουσίες από το παρελθόν αλλά και με ηχηρή – αν και αναμενόμενη – την απουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και των… εκσυγχρονιστών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Κάραβελ η “μάζωξη” του… όλου ΠΑΣΟΚ, κατόπιν του σχετικού καλέσματος που είχε απευθύνει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία επιδεικνύει έντονη κινητικότητα μετά και την προσχώρηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (Γιώργος Παπανδρέου) στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, απευθυνόμενη σε περισσότερα από 200 στελέχη του Κινήματος κινήθηκε στη γραμμή των ίσων αποστάσεων από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε χαρακτηριστικά:

“Στο πρόσωπο σας τιμούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός, που συνδέεται με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης” είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι στόχος είναι “ένας πόλος δημοκρατικός απέναντι στη συντήρηση, ο οποίος λέει όχι στο ΣΥΡΙΖΑ όχι και στην παλινόρθωση της Δεξιάς”.

Με ιδιαίτερες αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ και τις κυβερνήσεις Καραμανλή, τονίζοντας πως “το ΠΑΣΟΚ δεν έφερε την κρίση και το μνημόνιο, αλλά η κρίση έφερε τα μνημόνια”.

Απόντες από την εκδήλωση εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος βρίσκεται με το ενάμισι πόδο εκτός κόμματος εδώ και καιρό, ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αλλά και οι “στρατηγοί” που ετοιμάζουν το νέο κόμμα – μαξιλαράκι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης.

Το παρών έδωσαν οι: Λαλιώτης, Λιβάνης, Σκανδαλίδης, Γιώργος Παπανδρέου και Βάσω Παπανδρέου, Λιάνης, Καψής, Αργύρης, Νεονάκης, Σκουλάκης, Ρόβλιας, Σμυρλής, Γκόγκας Ντόλιος, Μαγκριώτης, Σάκης Οικονόμου, Κασσής, Σουλαδάκης, Κουσελάς, Χάιδος, Λαμπράκη, Τσώνης, Μπατζελή, Ανουσάκη, Σηφουνακης, Δριβελέγκας, Κολιοπάνος, Σχοιναράκη, Ακριβάκης, Μπιστης, Παντελής Οικονόμου. Χατζημιχάλης, Κουτρουμάνης. Ρέππας, Καστανίδης, Καϊλή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Νίκος Ανδρουλάκης για Μιχάλη Χαραλαμπίδη: Αποχαιρετώ έναν βαθιά δημοκράτη, πατριώτη και ιδεολόγο

Πέθανε ο συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...