Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τάπα” Φώφης σε Βενιζέλο: Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες

“Τάπα” Φώφης σε Βενιζέλο: Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κληθείσα να σχολιάσει τις αιχμές του Ευάγγελου Βενιζέλου για την απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμπράξει με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

«Ο καθένας έχει τα δίκια του, άλλος περισσότερος, άλλος λιγότερο, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή, κοιτάμε μπροστά και όλοι πρέπει να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια» δήλωσε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Κάλεσε παράλληλα όλους «όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Σαμαρά, κατά την τοποθέτησή του στη συνδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή, άφησε σαφέστατες αιχμές για την απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμπράξει με το ΚΙΔΗΣΟ, υποστηρίζοντας ότι “ενότητα και συσπείρωση δεν σημαίνει αναπαλαίωση”.

«κάποιοι χρωστούν τουλάχιστον μια εξήγηση. Κάποιοι οφείλουν τουλάχιστον μια συγγνώμη» και σχολίασε ότι κάποιοι εκλαμβάνουν τις σημερινές εξελίξεις (σ.σ. την επιστροφή Παπανδρέου) «ως εφαρμογή του δόγματος που λέει ότι στην πολιτική όλα γίνονται και με την ίδια άνεση ξεχνιούνται, γιατί όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος», τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος.

«Αν δηλαδή τον Ιανουάριο του 2015 είχαν μπει και αυτοί στη Βουλή, όλα θα ήσαν διαφορετικά. Αλλά δεν μπήκαν παρά τις λυσσώδεις διασπαστικές προσπάθειες και τους πρόθυμους Ποντίους Πιλάτους, τους οπαδούς των ίσων αποστάσεων», συνέχισε.

Ο Ευ. Βενιζέλος σημείωσε ότι δεν έχει κανένα προσωπικής τάξης πρόβλημα με κανέναν. «Επωμίστηκα βάρη, όταν άλλοι έφευγαν σαν τα ποντίκια από το βυθιζόμενο πλοίο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, «στην πολιτική η ηθική είναι ζήτημα ιστορικής αυτοσυνειδησίας». «Ο καθένας και η συνείδησή του, προσωπική και ιστορική, αυτή προτάσσεται. Για εμένα η πολιτική δεν είναι άσκηση ψυχρού αίματος ή φεστιβάλ κυνισμού και τυχοδιωκτισμού, αλλιώς θα είχα κάνει στη ζωή μου πολύ πιο εύκολες, ασφαλείς και συμφέρουσες επιλογές», συνέχισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές – Όχι σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μόλις στο 26,6% η ΝΔ – Ο «Κανένας» έπιασε τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης για τα Τέμπη

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης έθεσε εκτός Κ.Ο. τον βουλευτή Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...